Лили Иванова отказа 500 бона на Николай Бареков!

Лили Иванова отказа 500 бона заради Иван и Андрей

500 000 лева! Толкова е хонорарът, който от ТВ7 предложили на Лили Иванова за да участва в новия риалити формат „Музикална академия”, който тръгва от септември в родния ефир. Лично Николай Бареков водел преговори с примата на българската естрада. Първоначално Лили се съгласила да бъде председател на журито, но ден след това отказала.

Минути след като разбрала, че въпросният риалити формат се продуцира от Иван и Андрей, Лили Иванова лично позвънила на изпълнителния директор на ТВ7 и му заявила, че отказва. Нито тлъстия хонорар, нито увещанията на Бареков били в състояние да променят решението й – Лили била категорична, в шоу на Иван и Андрей, кракът й няма да стъпи.

„Та те ме обидиха по жестоко и от Слави Трифонов”, заявила изпълнителката на „Детелини”, припомняйки репортажът от преди три години, когато „опосумите” представиха „незаконната” й дъщеря от дом за деца с умствена изостаналост, пише „Всеки ден”. Още тогава Лили Иванова категорично отрече да има нещо общо с Доротея Лилиева Иванова, а Иван и Андрей заплаши със съд. До там не се стигна. Продуцентите обаче намериха място в черния списък на певицата, която не желае дори да чува имената им.

По всяка вероятност председател на журито в „Музикална академия” ще бъде Йорданка Христова.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.