Цирк на плажа: Лили Иванова крещи и не дава да я снимат!

Лили Иванов спретна грандиозен скандал в Лозенец

Лили Иванова вдигна грандиозен скандал на плажа в Лозенец. Часове преди да изнесе концерта си в заведението на Димитър Тодоранов, естрадната прима вдигна курортния комплекс във въздуха.

Пристигайки за репетицията, Лили се натъкнала на групичка от около 50-сетина души, които били пред заведението. „Какво правят тези тука? Изгонете ги”, крещяла на охраната Лили Иванова, а репетицията започнала едва след като хората били разпръснати. „Искат да ме снимат с телефоните, а след това да продадат снимките на жълтите медии за по 20 лева”, обяснявала разпалено изпълнителката.

Влизайки в заведението, Лили Иванова се натъкнала и на още един гаф. „Защо е толкова лош звука?”, обърнала се към озвучителите естрадната прима и всички вкупом се хвърлили да търсят от къде идва техническият проблем. Няколко минути след това било установено, че едната от колоните не работи, а репетицията продължила едва след проблемът бил отстранен, пише "Всеки ден". „Тя си е такава, винаги иска всичко да бъде на 6”, защитават я хората, които работят с певицата. Феновете обаче осъждат отношението на Лили Иванова. „Взела се е прекалено насериозно, едно е да мразиш жълтите медии, а друго да показваш неуважение към почитателите си”, коментират интернет потребители.

 

категории: 

Коментари

Comment: 
ЛИЛИ ИВАНОВА Е ВЕЛИКА!?! СОФИЯНЦИ - НЕ Я ЗАСЛУЖАВАТ!?! ИСКАМЕ СИ ЛИЛИ-ТО ИВАНОВА-ТА ВЪВ ВАРНА-ГРАД - ВОВЕКИ!?!

Comment: 
ЛИЛИ ИВАНОВА Е БРЕМЕННА?

Comment: 
Кога ще ражда?

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.