Лили Иванова направи Йорданка Христова на две стотинки!

Часове след интервюто, което Йорданка Христова даде в предаването на Сашо Диков,  Лили Иванова я направи на две стотинки. Примата на българската естрада се обадила по телефона на Христов и й вдигала скандал до небесата.

„Как не те е срам, държиш се като махленска клюкарка. От теб най-малко съм очаквала подобно нещо”, нареждала Лили Иванова, безкрайно обидена от твърденията на Йорданка Христова, че я съжалява заради това, че е безкрайно самотна.

В предаването, посветено на 70-годишния й юбилей, Христова обяви, че се възхищава за много неща на Лили, но и я съжалява за това, че няма никой до нея. „Но това е нейно решение”, каза тогава Христова, а малко по-късно обяснила на Лили, че не е искала да я засегне, просто била провокирана от въпросите на Сашо Диков.

Лили Иванова пък въобще не пожелала да слуша оправданията на колежката си. „И не искам да ме съжаляваш – не съм самотна. Около мен има много приятели – все млади хора. Себе си съжалявай”, казала Лили и  прекратила разговора. Малко по-късно Йорданка Христова се опитала да се свърже отново с обидената си колежка, за да поднесе извиненията си за втори път, но изпълнителката на „Ветрове” не пожелала да вдигне телефона, пише „Всеки ден”.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.