Лияна играе по сценарий във VIP Brother! Ето срещу какъв хонорар!

Фолк певицата Лияна играе по сценарий във VIP Brother. Скандалната брюнетка е получила тлъст хонорар с единствената уговорка да подлуди мъжете в къщата.

За заигравките си с Тервел Пулев и Мариан Кюрпанов Лияна е получила 100 000 лева, твърди HotArena.net. Според изданието, продуцентите на шоуто се съгласили да дадат въпросната сума на Лияна, която пък обещала да даде всичко от себе си и да успее да привлече зрителите пред малкия екран.

Засега Лияна се справя доста успешно със задачата. Само за две седмици, фолк певицата успя да си навлече гнева на феновете, които надълго и широко обсъждат разюзданото й поведение. Мъжете в къщата пък се впуснаха в люта битка за вниманието й. „И Мариан, и Тервел са хлътнали и това си личи”, коментират зрители на VIP Brother, които са убедени, че за 100 бона Лияна тепърва предстои да се развихри. Друг е въпросът, че "девете й жертви" си нямат и идея за задкулисните договорки на Лияна с продуцентите на VIP Brother.

В същото време близките на Лияна са силно притеснени от реакцията на бившия й мъж и дори прогнозират, че много скоро „сърничката” сама ще поиска да напусне VIP Brother. Всичко за скандала с Махмуд – ТУК>

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.