Лияна едва не разплака Венета Райкова! Вижте тъжната й изповед!

Фолк певицата Лияна едва не разплака Венета Райкова. В "Горещо" изпълнителката призна, че едва не е загубила живота си заради тежка инфекция. Малко след като официално прекратила 12-годишната си връзка с Махмуд, Лияна била на косъм от смъртта.

„Ако не се усмихна, ще се разплача”, заяви пред Венета Райкова Лияна, която разказа за най-голямото изпитание в живота си. Всичко започнало от един зъб. Часове след това лимфните й възли се възпалили. Лияна не можела нито да вижда, нито да говори,  имала затруднения с дишането и висока температура. Певицата веднага постъпила за операция, а малко след това се наложила и втора хирургическа намеса.

Оказало се, че инфекцията е засегнала костния мозък. „Преживях най-кошмарното си лято”, разказа Лияна, която не скри, че до известна степен приема всички тези изпитания като един вид наказание. „Може би това е моето наказание. Може би съм заслужила всичко това, за да разбера как са се чувствали хората, които съм наранявала”, каза певицата.

Пред Венета Райкова Лияна разкри и истината за раздялата с бащата на Дениз. По думите й, прекратяването на връзката било най-логичното нещо. „Не може да имаш жена, а всъщност да нямаш”, заяви Лияна, обяснявайки, че реално двамата с Махмуд се виждали по веднъж в месеца. Певицата така и не се решила да остави кариерата си да заживее в Турция.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.