Лияна струвала на Махмуд 1 милион лева

Лияна струвала на Махмуд 1 милион лева

„При всички случаи Лияна е струвала на Махмуд поне един  милион лева, ако не и отгоре”. Това обявиха близки до фолк певицата, разкривайки, че бащата на Дениз, който Лияна представи във VIP Brother като истински тиранин, е най-щедрият мъж в живота на брадърката.

Лияна с ръка на сърцето може да признае, че през последните 13 години не й е липсвало нищо материално. „Откакто са разделени, ежемесечно Махмуд й праща в България по 10 000 лева, за да не липсва нищо на Дениз”, разкриват пред „Уикенд” близки до фолк певицата и допълват, че кюрдът е оставил на любимата си и два апартамента в България. Единият се намира в луксозен столичен комплекс, а другият е даден на фирма, от която всеки месец Лияна прибира наема. Освен това Махмуд бил и човекът, финансирал всичките й професионални проекти. „Нямам клип под 50-100 000 лева”, призна в къщата на VIP Brother Лияна без да уточнява кой е главният й спонсор.

И това не е всичко! Само за последните 4 години Лияна сменила няколко автомобила, които също и били подарени от Махмуд. „Не става въпрос за трошки от по 10 бона, а за коли, започващи от 50 000 лева”, уточняват запознати. А колко е пръснал за скъпи телефони, дрешки и почивки, можем само да гадаем…

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.