Вижте Лияна по времето, когато Стойко Сакалиев я свалял (Ретро снимки)

Нечуван скандал избухна в къщата на VIP Brother между Лияна и Стойко Сакалиев. Фолк певицата бе толкова афектирана от урока по морал, който й изнесе футболистът, че реши да разкрие пред всички истинската причината за този „удар под кръста”.

Докато Стойко Сакалиев защитаваше тезата си, че не е нормално една майка да кани мъжете в леглото си, а дъщеря й да гледа сеира по телевизията, нервите на Лияна не издържаха и певицата избухна: „Няма да ме учи на морал, човек, който навремето не го е огряло”, заяви Лияна, намеквайки, че Стойко я напада само защото се чувства обиден, че навремето певицата не е отговорила на свалките му. „Не желая да припомням стари случки”, обяви Лияна и обясни на Сакалиев, че не вижда нищо неморално в поведението си. „Не влагам нищо в отношението си към мъжете в къщата”, оправда се певицата, допълвайки, че с Тервел и Мариан я свързва само приятелство.

Мълвата гласи, че неуспешната свалка на Стойко Сакалиев се случила в зората на певческата кариера на Лияна. Без силикон и с коренно различна визия от днес, Лияна успяла да впечатли Сакалиев. Опитите му да привлече вниманието й обаче се оказали неуспешни.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.