Тежък удар върху Лияна! Махмуд й отнема най-ценното!?

Вече цял месец фолк певицата Лияна се вихри в къщата на VIP Brother. Скандалното й поведение обаче е на път да и изиграе най-лошата шега. Махмуд буквално бил потресен от изявите на фолк дивата и категорично решил да се бори за пълно попечителство над дъщеря им Дениз.

Кюрдът вече се е консултирал с няколко адвокати и е въпрос на време да заведе дело срещу майката на детето си. „Този път няма да й се размине, Махмуд е бесен, а с парите, които има ще я разнищи в съда”, споделят пред „Всеки ден” запознати. По думите им шансовете да бъдат отнети родителските права на Лияна са големи, предвид лековатото поведение, което певицата демонстрира в шоуто. Юристи също прогнозират, че ако се стигне до дело Махмуд има големи шансове да получи родителските права. „Единствено може да има проблем заради криминалното му досие и факта, че е лежал в затвор”, коментират адвокати, допълвайки, че в този случай попечителство може да бъде дадено на роднините на Махмуд.

В същото време Лияна си намери нова „жертва” във VIP Brother. След закачките с Тервел Пулев и Мариан Кюрпанов, изпълнителката се нахвърли и на Павел Чернев. (Виж ТУК)

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.