Лияна крие аборт от известен лекоатлет

Благой Георгиев и Тервел Пулев не са единствените спортисти, станали жертва на фолк певицата Лияна. Оказва се, че фаталната красавица е успяла да оплете в мрежите си и друг известен мъж.

Става въпрос за бившия лекоатлет Галин Георгиев, разкрива „Уикенд”. Според изданието, аферата им започнала през 2011 година. Галин толкова хлътнал по брюнетката, че изоставил жена си и двете си деца и дори подал документи за развод. Двамата с Лияна заживели заедно, а няколко месеца след това певицата разбрала, че е бременна. Новината научил и Махмуд, с когото по онова време били временно разделени. Разбрал, че Лияна чака бебе от друг, Махмуд се заканил, че ще й вземе първородната дъщеря Дениз.

Лияна толкова се изплашила от заканите на бизнесмена, че набързо направила аборт и избягала от Галин Георгиев. Спортистът се върнал при семейството си, а Лили – при Махмуд. Кюрдът обаче вече й нямал доверие. Той се усъмнил в бащинството си и поискал ДНК-тест, който да докаже, че именно той е бащата на Дениз, пише Сензация.нет.

Малко по-късно двамата се разделят, а Махмуд спира сериозната финансова издръжка от 5000 евро на месец. „Повече от година Махмуд не е давал пари на Лияна”, признават роднини на певицата и допълват, че една от основните причини за влизане в къщата на VIP Brother е високият хонорар, който изпълнителката договорила с продуцентите на риалити формата.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.