След VIP Brother: Лияна и Мариан консумирали връзката си?!

Лияна и Мариан Кюпранов

Часове след като излязоха от къщата на VIP Brother Лияна и Мариан Кюрпанов се отдадоха един на друг. Според клюките, двамата са прекарали нощта заедно в хотела, който бил нает от продуцентите.

Лияна излязла по халат от стаята на Мариан, което било показателен факт, че връзката им вече е консумирана, разкрива „Всеки ден”. Закачката между топ модела и фолк певицата започна още със старта на риалити формата. Малко по-късно брюнетката бе пленена от чара на Тервел Пулев и Мариан остана на заден план. Дни след като боксьорът се отрече от певицата, Лияна отново се озова в прегръдките на Мариан, който дори призна, че има чувства към нея.

„За мен тя е човекът, но ме е страх, както и нея я е страх”, обяви в национален ефир Мариан Кюрпанов и чистосърдечно си призна, че се притеснява от факта, че Лияна има дете. „Освен това не мога да остана в България”, каза още Кюрпанов.

Как ще се развият отношенията между Лияна и Мариан Кюрпанов и дали случилото се в хотела е признак за започване на нова връзка, ще покаже времето.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.