Благой Георгиев: Страх ме е от Лияна!

Откакто видя бившата си на екран Благой Георгиев не е на себе си. Футболистът всеки ден се моли Лияна да не си отвори устата и да не развали семейството му за втори път, споделят пред „България днес” близки до играча на „Амкар”.

По думите им, Благо Джизъса е силно притеснен от появата на Лияна във VIP Brother. Той е наясно, че аферата му с фолк дивата, заради която остави бременната си приятелка Христина, все още предизвиква интерес сред феновете. Точно затова умира от страх, че докато е в Къщата Лияна може да разкрие някои пикантни подробности, които да наранят отново майката на децата му и дори да развалят връзката им.

Футболистът се надявал Лияна да не прибегне до тази стратегия за оставане в Къщата, макар че при един такъв сценарий, зрителите на драго сърце биха я спасили, за да могат да научат подробности за забранената й любов с Благо. „Дано Лияна има малко разум и ако се стигне до една такава ситуация, да си мълчи”, коментирал Георгиев, който не изключвал възможността самият Big Brother да накара Лияна да говори за миналото.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.