Ламбо изпадна в безсъзнание след смъртта на Мария

Ламбо и Мария

Стефан Данаилов изпадна в безсъзнание след смъртта на единствената си законна жена.

Ден след внезапната смърт на Мария Данаилова, Ламбо припаднал и по спешност е транспортиран в столична клиника, информира 1kam1.eu. Според изданието, лекарите буквално се борят за живота на Стефан Данаилов, който загуби най-близкия си човек.  Към момента именития български актьор е на силно успокоителни,  тъй като медиците се притесняват, че заради силния стрес може да получи инфаркт. Още повече, че има проблеми със сърцето и кръвното.

 

„Не ми се живее без моята Мария…”

Това са думите, които от вчера до днес Ламбо непрекъснато повтаря. Мария Данаилова винаги  е била най-силната му опора. Именно тя беше жената, която му вдъхваше неимоверни сили и кураж, когато получи тежката диагноза – рак. В продължение на месеци Мария бе неотлъчно до съпруга си и точно когато здравословното състояние на Ламбо се подобри, съдбата му отне любимата.

 

„Върви, Стефане, представление трябва да има!”

Така Мария окуражила Стефан Данаилов за първото му представление от шест месеца насам. Въпреки че още в събота Мария не се чувствала добре, тя знаела колко важно за съпруга й е да се завърне на сцената. Часове преди началото на спектакъла Ламбо облякъл костюма на Дулитъл и започнал да репетира. Минути преди да бъдат вдигнати завесите обаче Стефан Данаилов се строполил на земята, а представлението било отложено. Именно в този момент на Ламбо му било съобщено, че съпругата му е откарана по спешност в болница. На следващия ден е стабилизирана, но в понеделник състоянието й се влошава рязко.

През цялото време Стефан Данаилов е до жена си, въпреки че се наложило да включат и на него няколко системи за стабилизиране. А най-лошото се случва през нощта на вторник срещу сряда – Мария Данаилова завинаги напуска този свят.

 

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.