Крисия сътворява чудо със Слави Трифонов и Лили Иванова

Детето-чудо, както мнозина нарекоха новата сценична партньорка на г-н Андреев Крисия Тодорова е на път да сътвори истинско чудо и да прекрати войната между Слави Трифонов и Лили Иванова, дочу LifeStyleBG.com.

Както е известно, от години примата на родната естрада има негативно отношение към Слави, а предаването му категорично не е сред любимите й. Самата Лили неведнъж е признавала, че не следи изявите на Дългия по телевизията и не я интересува какво се случва в шоуто.

Покрай участието на 9-годишната Крисия Тодорова обаче нещата се променили коренно. Лили Иванова с нетърпение очаквала изявите на малката певица в „Шоуто на Слави”, а когато видяла, че именно Крисия е победителката, Лили не могла да скрие радостта си и веднага позвънила на бащата на момичето Марин, с когото са стари познати. Освен, че поздравила гордия родител, Лили предрекла бляскава кариера на талантливата Крисия и дори я орисала да надмине нейния успех на сцената.  

Близки до семейството на Крисия пък са убедени, че детето-чудо ще изиграе важна роля в затоплянето на отношенията между Слави Трифонов и Лили Иванова. Слави неведнъж се е извинявал на примата за скечовете, които се разиграваха преди години в неговото шоу. И макар от доста време тази практика да е преустановена, водещия все още чака прошката на Лили. А дали ще я получи, ще покаже времето.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.