Крисия напусна концерта на Симона в Свищов

Крисия напусна залата преждевременно

Звездата от „Шоуто на Слави” Крисия Тодорова се скри ужасена след концерта в Свищов, който бе на 1 март.  Славата и интересът към малката певица сериозно я притесниха и момичето напусна залата преждевременно.

Крисия едвам дочакала да изпее песните си. Веднага след това майка й я извела от залата, за да избегне среща с почитателите си, пише „Пик”.  В началото Крисия Тодорова се радвала на любовта на феновете, но сега тези срещи започнали да я натоварват. „Непрекъснато я спират непознати, молят я за помощ и за срещи със Слави Трифонов, искат й приятелство във  Facebook, а телефоните на родителите й не спират да звънят”, споделят близки до семейството на Крисия.

Всичко това се отразявало негативно на Крисия, тъй като тя е все още дете и не е в състояние да понесе внезапно сполетялата я слава. „На концерта в Свищов я викаха на бис, но тя не пожела излезе”, разкриват хора от залата, допълвайки, че много преди края на концерта Крисия си е тръгнала.

Тази вечер пък сценичната партньорка на г-н Андреев ще пее пред съгражданите си в Разград. Очакванията са, че там ще бъде и най-големият наплив от почитатели, които ще искат да се срещнат очи в очи с Крисия Тодорова. Концертът ще бъде с покани, които вече са раздадени от екипа на Слави Трифонов. В родния град на третата финалистка Гергана Тодорова пък децата ще пеят в края на месец март. Тепърва предстои да се уточни дата.

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.