Свежа и красива кожа без много усилия! Ето как!

Съвети за красива кожа

Всяка жена иска да има здрава, свежа и красива кожа, но в забързаното ежедневие разкрасителни процедури остават на заден план. Ако и вие сте от жените, които нямат много време, тази статия е за вас.

 

За да изглеждате и да се чувствате добре, просто спазвайте следните няколко правила, които публикува Ladyzone.bg.

 

Не пренебрегвайте съня

Сънят е изключително важен за кожата. Освен че дава възможност на клетките да се обновят, помага да се избегне и появата на тъмни кръгове под очите.

 

Почистете козметиката си

Наясно сме, че всяка дама притежава огромен набор от козметични средства. Признайте си обаче, използвате едва няколко от тях. За да не губите време рано сутрин в търсене на подходящия продукт, просто изхвърлете ненужните мазила. Нека на шкафчето присъстват само нещата, които наистина ползвате.

 

Слънцезащитни продукти

За да предпазите кожата от вредното влияние на UV лъчите, използвайте продукти със защитен фактор.

 

Ексфолиращи продукти

За да си спестите поне една стъпка от разкрасителната процедура, заменете почистващия лосион със скраб. По този начин ще се радвате едновременно и на почистващ, и на ексфолиращ ефект.

 

Хидратиращи продукти

Не пренебрегвайте хидратиращите продукти. За предпочитане е да се доверявате на овлажняващо продукти с анти-ейдж съставки, които подхранват и хидратират кожата.

 

Кремове

За да запазите свежия си младежки вид не е необходимо на всяка цена да използвате безбожно скъпи продукти. Наложително е да имате крем против стареене и крем за околоочния контур.

 

 

Почистване на кожата

Никога не пропускайте да измиете старателно кожата на лицето в края на деня. Независимо дали ползвате грим или не е важно кожата да бъде чиста.

 

Напитки

За да имате здрава и красива кожа пийте по поне 8 чаши вода на ден. Фрешовете са препоръчителни, а с кафето не бива да се прекалява.

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.