Краси Радков крие тежка семейна трагедия

Краси Радков рядко говори за трагедията

Тежка семейна трагедия крие актьорът от „Шоуто на Слави” Краси Радков. Въпреки че усмивката на комика никога не слиза от лицето му, малцина са онези, които знаят за трудната му съдба.

Малко след като завършва гимназия, Краси Радков губи родителите си. И двамата загиват в тежка автомобилна катастрофа, а това, което е днес, актьорът дължи на 7-години по-големия си брат Емил, разкрива агенция „Пик”. По онова време Емил тъкмо завършва висшето си образование в София. Той взима под крилото си Краси и е неотлъчно до него във всяка стъпка. В малкото откровени мигове, когато Краси Радков говори за трагедията, белязала живота му, комикът не пропуска да благодари на брат си и да изтъкне, че в онези тежки времена Емил му е бил не само брат, но и баща.

Малко преди Краси Радков да кандидатства в НАТФИЗ пред брат му се открива възможност да отиде да работи в САЩ. Емил финансира изцяло образованието на по-малкия си брат, който няколко години след това се утвърждава като един от най-добрите млади актьори.  

Освен на брат си, към днешна дата Краси Радков е безкрайно благодарен и на кумовете на майка си и баща си Николина и Димитър, които му помагали, докато бил студент. Сега двамата са пенсионери, а Краси редовно им оказва финансова подкрепа, в знак на уважение и признателност.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.