Козметичното оборудване, без което не може съвременното студио

 

Мечтаете да си направите модерен козметичен салон, но все не попадате на предложение за цялостно обзавеждане на разкрасителното студио?

Е, ние потърсихме вместо вас! CondiciaShop.com предлага богат избор от качествени козметични уреди, а цените са съвсем достъпни.

От козметични легла, масички и паравани до модерните апарати, без които съществуването на козметично студио е невъзможно. За постигането на максимално добри резултати при различните процедури, е добре да знаем какво е състоянието на кожата, която ще бъде третирана. Точно затова смятаме, че е невъзможно работата да бъде свършена професионално без апарат за анализ на кожата.

Диамантеното микродермабразио и безиглената мезотерапия пък са процедурите, през които в последните години се насочват все повече жени. И това не е случайно! Процедурите са изключително щадящи и в същото време полезни в борбата с бръчките, хидратацията и цялостното възстановяване на кожата.

Ако сте решили да обзаведете качествено студио, е добре да обърнете внимание и на козметичното оборудване, което моделира силуета. Целутронът е т.нар. уред за пасивна гимнастика. Резултатите могат да се конкурират с тези, постигнати във фитнес залата, а предимството му е, че не на се натоварва сърдечно-съдовата система и може да се използва дори при хора с проблеми на опорно-двигателния апарат. В борбата с целулита ключова роля има и апарата за лимфен дренаж, който стимулира метаболизма и помагат за изхвърлянето на излишните течности.

 

Бъдете в кондиция! Погрижете се за кожата си сега!

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.