Емилия побесня: Коко Динев заведе любовницата си в Гърция!

Коко Динев заведе Бориса на море

Фолк певицата Емилия е бясна на Коко Динев. Бизнесменът за пореден път нарани майката на детето си, завеждайки новата си любовница на море в Гърция. От няколко дни собственикът на Локо Пловдив събира тен на гръцки остров с манекенката Бориса Тютюнджиева, а Емилия буквално не е на себе си.

„Това е краят. Този път няма да му простия”, заканила се Емилия на Коко Динев, пише „Всеки ден”. Пред свои дръжки певицата не скрила, че е наранена и дори обмисляла да напусне семейното жилище в Сандански. За връзката на Коко Динев и Бориса Тютюнджиева се заговори още преди няколко седмици, когато двамата бяха засечени на кафе в Благоевград. Според клюката, двамата се държали доста интимно. Бориса пък нито потвърди, нито отрече, че има връзка с „осеменителя на фолка”. Все по-упорито се шушука, че Бориса Тютюнджиева се готви за дебюта си на фолк сцената и това една от причините за топлите отношения с Коко Динев.

„Фактът, че двамата са на море в Гърция е показателен – Бориса много скоро ще стане една от най-известните певици”, коментират фенове на жанра, припомняйки, че досега няма певица, която е минала през леглото на Коко Динев и на която не й е провървяло.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.