Китайски хороскоп 2016 (2 част)

Какво ви очаква в годината на червената огнена маймуна? Вижте китайския хороскоп за 2016 ТУК>

В таблицата ще откриете коя е вашата зодия според китайския хороскоп:

 

 

КОН

2016 годината ще бъде по-скоро добра, отколкото неблагоприятна, но е редно да се настроите психически за очакваните трудности и проблеми. А те, уви, няма да са малко. Вие обичате пищността и парадността, шума и блясъка и понеже годината ще ви ги поднесе на тепсия, в това отношение ще бъдете много доволни. Но що се касае до работата, бизнеса, дома, семейството, близките, роднините и приятелите, ще бъдете по-скоро несигурни и с много неуредени дела и въпроси. Постоянно ще изпитват вашето търпение през 2016, ще бъдете вечно под напрежение и поради това трябва да внимавате за здравето си. Но не бива да очаквате най-лошото. Бъдете уверени, че ураганът ще отмине и когато слънцето изгрее и на вашия хоризонт, ще отчетете, че щетите са много по-малко от очакваните. Необходимо е да запазите и съхраните оптимизма си, ще успеете да създадете нови приятели и се стремете да умилостивите всичките си врагове. Бъдете бдителни какво и къде говорите.

СЪВЕТ И ПОСЛАНИЕ ЗА ГОДИНАТА: Копнежът към домашното огнище може да раздразни част от приятелите ви, които са свикнали вие да бъдете душата на компанията. Някои дори ще ви заподозрат в предателство към бохемската идея ­по-добре е да останете глухи за подмятанията им. През март ще имате късмета да реализирате своя отколешна мечта - ще ви помогне не толкова вашето постоянство, колкото съдбата.

В работата си внимателно напредвайте и така подгответе важните според вас дела, че след месец май да не разчитате само на себе си. Обстоятелствата могат да се променят и трябва да имате резервен вариант за действие. В любовта не бихте могли да решите, че точно сега не ви върви. Изключение правят дамите, родени между 24-я и З0-я ден на всеки месец. Те се опитват да върнат времето назад. Господата са под силното влияние на една личност, която е сред тяхното близко обкръжение или на работното им място. През ноември е възможно да реагирате малко по-нервно и непрактично.

 

ОВЦА

Като цяло през 2016 година ще се чувствате не зле. Ще успеете да раздвижите нещата около себе си, ще се чувствате на приливи и отливи понякога, но в края на краищата ще блестите в общата суматоха и ще чувствате, че околните ви обичат и има на кого да се доверите и разчитате в труден момент. Да, годината ще бъде твърде смутна и напрегната за вас, но за сметка на това - честна и трезва. Ще имате печалби, които няма да са много, но все пак ще ги има. Често ще изпадате в конфликти и неприятности в работата и семейството, но пък фаталности и грешки от съдбовно естество също не се очертават. Не е възможно да спестите финансови ресурси, не очаквайте разкош, дори напротив, по-скоро ще имате недостиг на пари и активи. Възможно е да направят грабеж или обир на ваши вещи и имоти. В никакъв случай не се опитвайте да промените живота си из основи и не започвайте нищо ново и грандиозно.

СЪВЕТ И ПОСЛАНИЕ ЗА ГОДИНАТА: Очертава се една напрегната 2016 артгодина, изпълнена с невероятни запознанства, за които сте си мечтали тайно. Случайно ще пристъпите прага на малка картинна галерия в една от пресечките на главната улица. Направо ще се учудите от себе си, когато се включите в разговор за книги, скулптура и малка пластика.

Решавайте бързо дали ще поемете новото натоварване за нов вид дейност. Разчитайте на интуицията и вродената си недоверчивост. Душевен комфорт ще ви донесат децата, ако сте семейни, но парите, които ви трябват, ще трябва да потърсите сами.

Второто полугодие ще бъде много благоприятно за вас, ще имате успехи в бизнеса и работата. Чувствате се щастливи и удовлетворени от свършеното. Хубав ден за вас ще бъде пър­вият понеделник от всеки месец, когато ви предстои среща разговор с един Плъх или Заек.

Пътуването, което ще ви се наложи през септември или октомври, най-вероятно ще е служебно, но има всички шансове да прерасне в нещо много повече от това. Здравето ви ще е на ниво. Успехи във всяко ваше начинание очаквайте през декември.

 

МАЙМУНА

През 2016 година ще играете важна роля. Ще имате всичко, каквото желаете. Ще се веселите и развличате, ще събирате сили и ще активизирате волята си. Ще имате печалби и материални придобивки, но основно печалбите ви ще се състоят в набиране на нови умения и знания. Ако се занимавате с техника, компютри, комуникации ­ще имате напредък. Парите и финансовите стимули ще дойдат малко по-късно. Не са изключени тревоги и недоразумения от различно естество. Това може би ще ви обърка и може би ще се наложи да харчите от натрупаните спестявания за да подпомогнете себе си, семейството си или своята работа. Помнете обаче, че основно 2016 година е за наблюдение и учение. Но не предприемайте рисковани или нечестни сделки.

СЪВЕТ И ПОСЛАНИЕ ЗА ГОДИНАТА: Пред вас е един лек период на вървене, сякаш от само себе си. До каквото и да се докоснете, ще имате успех, при това без да влагате много усилия. Облагодетелстван и са всички, които се занимават с точни науки, с медицина, преводачи, учители. Периодът не е изпълнен със силни емоции, но ви обещава няколко приятни срещи с хора, които харесвате. Придобивките ви ще бъдат не толкова в сферата на материалното, колкото в областта на духовното. Най-доброто време за посещаване на църкви и за помен и е от 9 до 11 ч. на 29-я ден от месеците. Като защитен цвят срещу черна магия носете розово или планински кристал.

Обичайте тези, които ви казват истината за същността на характера ви, защото те ви правят огромна услуга. Нима не е по-добре да знаете открито кой как ви приема, вместо да блюдолизничат пред вас? Внезапна промяна на местоживеенето ще ви се наложи през лятото. Бъдете готови! През последното тримесечие на годината подбирайте приятелите си! Обещанието за подкрепа вероятно не ще бъде изпълнено или ако получите такава, то тя ще бъде по-скоро користна, отколкото искрена. Пазете се от неблагоприятното влияние на жени! Между юли и септември ви предстоят семейни празници, печалба от недвижими имоти и наследства, но не са изключени здравословни проблеми.

 

ПЕТЕЛ

2016 година за вас ще бъде много плодотворна и успешна.

Можете да очаквате издигане в служебната йерархия, ще заемете ръководни длъжности, бизнесът ви ще просперира. Съдбата ви ще бъде изцяло във ваши ръце и ще можете да я моделирате така, както самите вие желаете. В дома ви атмосферата ще бъде напрегната, често ще хвърчат искри в отношенията с близките и роднините ви. Здравословното ви състояние ще бъде малко по-нестабилно. Проблем ще ви създава преумората. Във вашия дом или семейство е вероятно ново бебе или нов брак.

СЪВЕТ И ПОСЛАНИЕ ЗА ГОДИНАТА: През 2016 година при вас ще доминира психическата нагласа, ще нараства интересът ви към окултизма и мистиката, което ще ви тласка към задкулисна дейност, тайни сделки и любовни връзки. Възможна е печалба от наследствени имоти. Обърнете внимание на здравето си - стари хронични болести ще ви създават проблеми!

През пролетта и есента трудно ще разпределяте и използвате енергията си. Домашни грижи, здравословни проблеми и служебни конфликти ще ви откъсват от каквато и да е работа. Засилена склонност към развлечения и удоволствия, ексцентричност, разточителство, страстна любов - това ще вреди на професионалния ви и обществен престиж. Към юни не пътувайте, а има опасност и от тежки заболявания или други проблеми с близките ви. Около юли обаче имате шанс да проявите вашите умения, сериозност и методичност в работата и особено в творческа и интелектуална дейност. През септември не прекалявайте в секса, тъй като не са изключени любовни конфликти и отчуждение във връзките. След октомври се очертава успех в бизнеса, партньорствата и съвместната работа. Благоприятно време за създаване на сериозна връзка или брак. Време за психологическа ориентация, за покровителство, предпазващо от морални и материални неудачи. Удовлетворение от уединени занимания и благотворителност.

 

КУЧЕ

За вас 2016  година ще е тежка и трудна. Налага се, за да задържите досегашното си положение, да се борите със зъби и нокти и да отстоявате всички свои мнения и желания. Ще се борите, при това със силни и коварни противници и съперници. Ще бъдете доста уязвими и много хора ще се възползват от това. Проблеми ще имате в работата и дома. В здравословен аспект ще сте склонни към инфекции и всякакви заразни болести. През 2016 година е по-добре да изчаквате и да не предприемате нови неща. Периодът не е подходящ за самостоятелни изяви, а по-добре е да работите в колектив. След ноември можете да очаквате нещо окуражително. И помнете, че ако приемете със сърцето си всичко, което става край вас, това ще предизвика у вас отчаяние и целият ви живот ще се окаже безполезен. По­-добре е да се готвите тихо и смирено за бъдещето си.

СЪВЕТ И ПОСЛАНИЕ ЗА ГОДИНАТА: Годината не е най-­подходяща да влизате в пререкания с шефовете си на работното място. Въпреки  това няма да успеете да се сдържите и болезненото чувство за справедливост ще ви потопи в центъра на малък скандал. От това потърпевши ще сте именно вие, но временно. В последствие вашата непримиримост може да бъде оценена точно от хората, с които сега сте влезли в конфликт. Очакванията ви за финансово стабилизиране засега не се оправдават. Налага ви се да влезете в дългове. Ще успеете да ги върнете най-рано в края на годината, когато ще можете да си позволите и едно по-широко развързване на кесията.

Мнозина ще смятат, че не им върви и им липсва всякакъв късмет. Това не е точно така, макар че голямо раздвижване на събитията, които ви интересуват, няма да има през периода. Той ще трябва да бъде по-скоро подготвителен. Две са причините, поради които делата ви се бавят: недостатъчно ясни намерения и перспективност, и недовършени работи. При някои от вас ще са налице и двете.

 

СВИНЯ

2016 година ще бъде спокойна и добра за вас. Ще получите солидна подкрепа от влиятелни и високопоставени лица. Ако работите сами, то бизнесът ви ще процъфти и ще имате успехи и добри финансови постъпления. Ако работите за някой друг, то ще се отличите пред своя началник и ще заслужите повишението и увеличението на заплатата. Ще чувствате завист от всякъде и затова бъдете бдителни и не се предоверявайте. Не давайте пари на заем. В дома всичко ще е наред. Възможни са множество материални придобивки, вещи и принадлежности. Възможно е обаче да загубите нещо важно и ценно за вас. Намерете убежище при своите приятели. Ще бъдете обезпечени във всяко едно отношение. Необвързаните Глигани могат да срещнат голямата си любов.

СЪВЕТ И ПОСЛАНИЕ ЗА ГОДИНАТА: Между януари и февруари 2016 ви очаква доста труден период - препятствия и задръжки във всички начинания. Неблагоприятно време за пътуване, изпити, юридически спорове, чуждестранни връзки. Следете внимателно здравето си, възможна е болест или други неприятности в семейството ви. Между 9-то и 11-то число на всеки месец не предприемайте никакви промени в работата и местоживеенето, както и не пътувайте! Увеличена сексуална енергия и възбуда, които вероятно ще ви създадат доста професионални и семейни затруднения и грижи. Спазвайте законите и моралния кодекс!

Периодът след март е по-различен. В началото бъдете по­-предпазливи при парични отношения с приятели - вероятни са неправилни или вредни съвети, загуби и разочарования! Неприятности в работата могат да забавят някакво пътуване, но след август всичко ще се уреди, като резултатите очаквайте към 23-26 септември. След 20 октомври под влияние на семейството ще се насочите към уреждане на домашни дела, но не са изключени трудности с наематели или други хора. Контролирайте невъздържаността и капризите си!

 

КЪМ ПЪРВАТА ЧАСТ>>>>>

 

ВИЖТЕ ОЩЕ ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП 2016>>>

 

ОЩЕ ХОРОСКОПИ ТУК>

 

Източник: evropea.com

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.