Китайски хороскоп 2016 (1 част)

Какво ни очаква в годината на маймуната

Какво предвещава 2016 – годината на червената огнена маймуна според китайския хороскоп? За представителите на кои зодии ще бъде благоприятна и за кои изпълнена с повече трудности? Вижте какво ви очаква ТУК>

Ето коя е вашата зодия според китайския хороскоп:

 

ПЛЪХ

2016 година за вас ще е много добра. До каквото се докоснете, ще разцъфне. Успехи ще имате в деловата сфера. Можете да очаквате някакво разрастване на бизнеса или делата, увеличение на продажби и производство, нови пазари, има шанс да наложите нещо ново, модерно и съвременно. Разбира се, ще имате добри материални и финансови успехи и придобивки. Ако работите за някой друг, повишението ви е в кърпа вързано. Необвързаните Плъхове през годината могат да срещнат голямата любов. Единствено трябва да внимавате и бдите над реномето и имиджа си и не позволявайте на мними приятели да използват вас и връзките ви. Занимавайте се само с честни сделки, нека далаверите и незаконните действия останат в миналото. В противен случай ще ви разкрият.

СЪВЕТ И ПОСЛАНИЕ ЗА ГОДИНАТА: Невероятно силни и оригинални идеи ще имате през 2016 година, но по принцип това е валидно за по-дълъг период. Сега обаче е хубаво да ги разработвате детайлно, защото през идващите дни ще се открият възможности за осъществяването им. Годината е изключително добра за вашите обществени контакти, от които е невъзможно да не получите нова придобивка. При различните представители на знака тя ще има различно направление, но най-общо се разделя на две категории - духовни и материални признания. Работете по въпросите на професионалната стабилизация.

Прекалената ви чувствителност и сексуални връзки ще влияят зле на положението ви в интимен план. Около 8 май непостоянство, лошо влияние и грешки ще причинят нервност, депресия  и загуби, а също и проблеми, свързани с пътуване, преписки, телефонни връзки. Към 17 август криза в партньорските отношения - лични и делови ще предизвика трудност в бизнеса, раздяла и влошаване на здравето. След 21 октомври са вероятни парични придобивки или подаръци, възможност за дълго пътуване и връзки с чужбина.

 

БИК

2016 година за вас ще е по-скоро добра, отколкото лоша, но все пак трябва да бъдете благоразумни навсякъде и във всичко. Работете спокойно, честно, не се съблазнявайте от чуждото, не се възхищавайте от пищността и показността и не се стремете към тях. Разбира се, за вас винаги ще бъде добре да се върнете в старите временa, в миналото. Но сами проумявате, че това е невъзможно. Затова живейте с идеите за утре, но никога за вчера. Намерете доброто и в новото време. През годината факт ще са за вас многото промени, неочаквани обрати, резки възходи и падения, неприятности от всякакъв характер. Но те само ще загубят от времето ви, защото бързо ще бъдат отстранявани или пък ще се оказват несъществени. Нека тези препятствия ви амбицират и укрепят волята ви, а не да ви донесат притеснения и главоболия. Замислите и проектите ви ще се осъществят, но по-бавно от очакваното. Ще работите неуморно, но пък познанствата и връзките, които ще осъществите с добронамерени, високопоставени и влиятелни личности, ще ви бъдат от полза за години напред.

СЪВЕТ И ПОСЛАНИЕ ЗА ГОДИНАТА: Може да ви наболяват ставите или пък да се появи дразнеща кашлица. Но това не бива да ви притеснява - дължи се на промените във времето и адаптирането на организма ви към него. През 2016 година ще преоткриете отново, че вашият дом е вашата крепост. Очаква ви пълна реализация на всички фронтове. Дори прагматиците ще открият романтика в семейните отношения. Ако имате възможност, направете малки подаръци на вашите близки. Това ще ги трогне и засили доброто чувство към вас.

Галеници на съдбата ще сте през летните месеци, ще се уверите в това. Ще ви предложат нова дейност, съобразена с възможностите ви. Ще трябва да пренебрегнете домашни задължения, за да си набавите нови средства. Ако имате възпаление на очите, не е лошо да се прегледате на офталмолог.

След септември ще поемете в нова посока, дейности паралелни с тези, които извършвахте в момента. Има опасност от преумора, която ще ви доведе до разбалансиране и неадекватност. Вероятности от депресивни моменти, свързани с работата ви.

 

ТИГЪР

2016 година   ще бъде трудна за вас и ще ви постави не едно и две сериозни изпитания за решаване и преодоляване. Парите и материалните придобивки трудно ще идват при вас. Бъдете особено внимателни при боравене с пари и други финансови средства. Защото твърде вероятно е да направите неразумни капиталовложения, водещи да сериозна загуба. През годината няма да ви върви в любовта, ще стане факт една сърдечна раздяла с любим човек. Възможно е прекъсване на делови отношения, партньорства и сътрудничества. Защо е необходимо, драги Тигре, да се съпротивляваш толкова срещу промените? Нали знаещ че всичко тече, всичко се променя. А и толкова промени са за добро. Открийте част от сърцето си за света, за да ви обикнат.

СЪВЕТ И ПОСЛАНИЕ ЗА ГОДИНАТА: Постигате така търсеното от миналите няколко години осмисляне на своя професионален живот. Този път от вас ще изискват максималното, на което сте способни. Не ще и съмнение, че добре ще се представите. Делови контакти през 2016 с чуждестранни партньори ще са обнадеждаващи, но отзвукът на някои съвместни идеи ще дойде след няколко месеца. Често ще се чувствате дисквалифицирани поради скудоумната дейност, която бяхте принудени до този момент да извършвате. През април и август ще почувствате остра нужда от препрограмиране на творческото си его. Ще ви помогнат срещите с познати, на които в недалечното минало безвъзмездно помогнахте.

Към края на годината ще ви се наложи да проявите предпазливост и толерантност. Тогава ще бъдете изправени пред вземане на категорично решение спрямо подчинени или зависещи от вас хора. Не ги съдете много строго, защото ще имате нужда от тях. От ноември решенията, които ще трябва да вземате, имат значение за бъдещата ви работа. Възможна е появата на съдебно решение във ваша полза.

 

ЗАЕК

През 2016 година е препоръчително да се занимавате само с личните си дела и спокойно да посрещате и преодолявте всички вълнения. А през годината те наистина ще са много. Впрочем, ще сте достатъчно претрупани с работа, независимо къде - в службата или в дома. Материалните придобивки и финансовите постъпления ще са под очакванията, но все пак ще ги има. Не може винаги всичко да бъде супер, нали? Още повече, че е гарантирано: печалбите винаги да са повече от загубите ви. Напълно възможно е да осъществите някакво голямо пътуване. Ще се запознаете с влиятелни личности, които ще ви закрилят.

СЪВЕТ И ПОСЛАНИЕ ЗА ГОДИНАТА: При всички родени под знака могат да се очакват промени. При някои те ще бъдат желани и очаквани, докато при Зайците, които празнуват рождените си дни в самия край на знака (последните два месеца от годините на Заека) ще бъдат съпроводени с появата на нови проблеми. Необходимостта да вземете решения ще бъде придружена с колебания, но вие трябва непременно да побързате. Всяко забавяне е в интерес на конкуренцията и е сигурно, че след време ще съжалявате за пропуските. Родените под знака господа ще бъдат привилегированите в любовта. Техните половинки им предлагат всичко, за което са мечтали, и то без да е необходимо да го изискват.

Предразположените към алергии да бъдат предпазливи през 2016, тъй като е възможно да се обострят. Предстоят ви трудности с финансите, но ако съумеете да направите предварителен разчет на разходите, ще избегнете големи преразходи. В работата си се стремите към нововъведения и подобрения и сте на прав път. Но бъдете по-взискателни към самите себе си. През лятото ви очаква любовно приключение. Не се колебайте, отдайте се изцяло на чувствата.

 

ДРАКОН

За вас 2016 година ще бъде СУПЕР. Успехите ще ви следват по петите. Сега правете всичко онова, за което сте си мечтали или отлагали по една или друга причина. Разширете дейността си, рискувайте - сега е моментът. Можете да се издигнете в обществено-социалната йерархия, има данни да станете известни. Във всички начинания ще имате сполука, защото тази лека и вълнуваща година ще ви поддържа в напрежение и устрем. Стреляйте със затворени очи и бъдете сигурни в победата. Бъдете малко по-­самокритични и ненадменни. Ще имате вдъхновение и голяма мъдрост. Променете с нещо външността си.

СЪВЕТ И ПОСЛАНИЕ ЗА ГОДИНАТА: Емоционалната ви лабилност ще надвишава способността ви логически да отся­вате най-важното в решенията си. Има вероятност да се поддадете на своите емоции, особено на 16-я и 18-я ден от всеки месец, когато можете да вземете решения. Независимо от тяхната крайност вие ще ги отстоявате докрай и няма да се поддавате на уговорки отстрани. В указаните дати ще бъдете подготвени да реагирате бързо, тъй като някои от вас ще присъстват на катастрофи и природни бедствия. Доста от вас, които са в емиграция или отсъстват от страната, ще побързат да се завърнат. Най-доброто време за промени е на 17-я ден от месеците, когато молитвите ви ще бъдат чути.

Стремежът ви за успех пред желано от вас лице от противоположния пол ще се реализира най-сетне в края на годината. С постоянство и няколко ефектни жеста през 2016 ще успеете да превземете здраво укрепената и непристъпна на пръв поглед крепост. Склонни сте обаче да зарежете професионалните си задължения и да занемарите важни за вас дейности. Помъчете се да степенувате по важност нещата, направете своя избор на трезва глава. Внимавайте и за здравето си.

 

ЗМИЯ

 

2016 година за вас ще е доста трудна. Не бива да градите никакви въздушни замъци и кули, не очаквайте почти никакви постижения в работата и бизнеса. Трудности и проблеми в семейството и дома. Пазете се от злоумишлени клюки, не таете завист или ревност. Трябва да разграничите мнимите от истинските и верните си партньори и съдружници. Вярно е, че трябва да бъдете изключително внимателни предимно до края на лятото, защото от октомври започва по-добър период за вас. В края на краищата избягвайте разточителствата и се старайте да икономисвате. Повече ще бъдете суетни и това ще ви безпокои и тревожи през годината. Възможни са някои здравословни проблеми на вас или на член от семейството.

СЪВЕТ И ПОСЛАНИЕ ЗА ГОДИНАТА: Доброто благоразположение на звездите към вас ще ви предостави великолепни възможности за реализация. Липсата на достатъчно средства може да помрачи настроението ви в началото на годината. Нещата ще се развият благоприятно за вас малко преди лятото. Не превръщайте очакването на тези дни в самоцелно занимание, защото ще убие удоволствието ви от всякакви радости. Не се колебайте в елементарни ситуации и ще се възхитите на способността си да вземете правилни решения. Тоталният ви успех през 2016 ще бъде помрачен от лошото отношение към вас на хора в обществото.

Бурни събития изместват досегашния ход на нещата. Раздели и нови срещи, всевъзможни дребни изпитания и една чудесна самоувереност, която ще обърне събитията във ваша полза, но само ако успеете да ги поемете в цялото им разнообразие. Скрита зад ъгъла чака вашата слънчева любов. Протегнете й ръка.

 

КЪМ ВТОРАТА ЧАСТ>>>>>

 

ВИЖТЕ ОЩЕ ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП 2016

 

ОЩЕ ХОРОСКОПИ ТУК

Източник: evropea.com

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.