Японецът, който си „свали” главата шашна отново „Америка търси талант”! (ВИДЕО)

Кеничи Ебина шашна "Америка търси талант" за втори път!

Кеничи Ебина – японецът, който взриви интернет пространството, „сваляйки” главата си в ефир, шашна за втори път „Америка търси талант”. Танцуващият майстор на бойните изкуства демонстрира невероятен номер в шоуто и за пореден път журито затвърди позицията си – Кеничи трябва да вземе голямата награда!

Този път японецът създаде уникална интерактивна видео игра, в която е главен герой и за пореден път спря дъха на публиката. „За 4 години в това шоу никога не съм го правил, но моля ви, той трябва да спечели голямата награда от един милион долара”, обърна се към зрителите Хауи Мандел. Другият представител на журито Хауърд Стърн също не успя да прикрие емоциите си и обяви, че Кеничи е и негов фаворит за спечелването на шоуто. „Аплодирах те защото си гений, гений, гений!”, заяви Стърн.  До финала остават броени дни, а дали Кеничи Ебина ще спечели „Америка търси талант”, предстои да разберем.

Вижте последния му номер:

А това е танцът, с който Кеничи Ебина грабна сърцата на цяла Америка. Само в YouTube видеото е гледано над 11 милиона пъти.

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.