Къртицата е жена, но не е Ивайла Бакалова! Ето я главната заподозряна!

Къртицата е разкрита?

Първите заподозрени „къртици” вече са факт. Часове след излъчването на първите мисии в риалити формата, феновете започнаха да търсят „къртицата”, а някои дори са убедени, че знаят името на предателя, който в този сезон ще бъде жена,  видя LifeStyleBG.com.

Зрителите на риалити формата се оказаха доста по-прозорливи и не заложиха на Ивайла Бакалова, въпреки провала й във военната мисия. „Къртицата” със сигурност няма да се издаде по толкова нелеп начин”, коментират фенове в мрежата, които са твърдо убедени, че мисията на Ивайла ще бъде да прикрива истинския предател. Малко вероятно е главният герой в шоуто да бъде и някой от останалите известни личности.

На този етап погледите са насочени към Христина Русева. 34-годишната дама, която влезе заедно със съпруга си в шоуто,  е бивша участничка в „Сървайвър”- притежава физически качества, за да преодолее всички препятствия, а това, че е жена и е склонна да проявява слабости, допълнително я прави подходяща за тази роля.

Освен всичко друго Христина Русева е и доста хитра, забелязаха зрители по време на мисията със скорпионите. Секунди след като видя порциите, които са подготвили продуцентите, Христина обяви, че няма да може да изяде жив скорпион. Отказът на първия участник пък допълнително обезкуражи останалите, които моментално счетоха, че задачата е провалена.

Когато обаче дойде ред на самата Христина Русева, тя без грам колебание си похапна от „деликатеса”, превръщайки се в героиня в лицата на съотборниците си. 

Заподозрени за „къртици” са Индира Касимова (също участничка от „Сървайвър”) и Борислав Атанасов.  „Историята с внезапно пламналите чувства е доста съмнителна”,  коментират фенове на шоуто.

 

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.