„Къртицата 2” стартира със сватба! Вижте участниците в шоуто!

Дни преди старта на риалити формата „Къртицата 2”, LifeStyleBG.com научи интересни подробности около участниците в шоуто.

След успехът, който пожъна предаването в предишния сезон със сватбата на Емануела и Никола, продуцентите са подготвили нова венчавка.  Сред сигурните участници в „Къртицата 2” ще бъдат Марио Владимиров от „Стъклената къща” и приятелката му Наталия,които ще сключат брак пред цяла България, разкри наш източник, пожелал анонимност. Влюбените вече са договорили всички подробности с продуцентите, а хонорарът, под който са се подписали е петцифрена сума.

Марио Владимиров и гаджето му Наталия (на снимките долу) обаче далеч няма да бъдат единствената атракция в „Къртицата 2: Разтърсване”. В шоуто ще се включи и световноизвестна екшън звезда. „Няма човек на земята, който да не го познава”, обявиха продуцентите Иван и Андрей. Имената пък, които се спрягат в публичното пространство са на Киану Рийвс, Брус Уилис, Арнолд Шварценегер и Вини Джоунс.

Към момента единствените официално обявени участници в „Къртицата 2” са Александър Сано, Бориса Тютюнджиева, Евгени Иванов-Пушката, Ивайла Бакалова и Илиян Киряков.

 

 

 

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.