Какво очаква България през 2014? Вижте прогнозата на Теодора Стефанова!

„Земетресения, наводнения и всякакви опустошения очакват света през новата 2014 година. България обаче е богоизбрана и няма да бъде засегната от катаклизмите”. Това обяви гадателката на Силвио Берлускони.

Пред „Блиц” Теодора Стефанова предрече положителни промени в земеделието и селския туризъм, както и намаляване цената на тока . По думите й, още през следващата календарна година ще стартира проектът „Южен поток”, ще има положително развитие и относно 7-ми блок на АЕЦ „Козлодуй”. „Ще се отблокират средстава по евроейски проекти, а безработницата сред младежите ще намалее”, каза още гадателката на Берлускони.

Теодора Стефанова направи и политическа прогноза за предстоящата година. Според нея,  ГЕРБ ще претърпи сериозна трансформация, а пътищата на Цветан Цветанов и Бойко Борисов ще се разделят завинаги. „Новият ГЕРБ ще бъде отворен за преговори и влизане в коалиции”, категорична е Стефанова. По думите й, след време Бойко Борисов ще се кандидатира за президент и дори ще излезе на балотаж с жена.  „До 4 години България ще има жена президент”, каза още гадателката.

Теодора Стефанова предрече успешна година за партията на Николай Бареков . „Като начало ще започне с двама свои депутати в Европейския парламент”, каза Стефанова. Гадателката коментира и бъдещето на ДПС и „Атака”. По думите й, тепърва Волен Сидеров ще бъдете предаван от съпартийците си, но въпреки това, ще остане начело на партията. „Без ДПС няма да има правителство нито сега, нито за вбъдеще”, каза Теодора Стефанова и предрече много промени в облика на партията.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.