Какво казват жените и какво всъщност мислят

Какво казват жените и какво всъщност мислят

Да схванеш женската логика си е голямо предизвикателство. Жените все се оплакват, че са неразбрани и има защо. Днес ще се опитаме да помогнем на представителите на силния пол, разкривайки какво се крие зад най-използваните женски фрази:

 

„Добре”

Това е думата, която жените често използват когато искат да прекратят даден спор. Каже ли ви го жена, замълчете, в противен случай рискувате да се сблъскате с гнева й.

 

„Нищо”

Произнесе ли тази реплика, не я провокирайте. „Нищо” предвещава истинска бурия, която ако се разрази обикновено завършва с „Добре”.

 

„Прави каквото искаш”

Определено си струва да се притеснявате, ако чуете тази реплика от любимата си. Зад привидното й съгласие се крие ясното и категорично „Не”. Не го ли разберете навреме, рискувате да събудите „звяра”.

 

„Както и да е”

Това е тактичния вариант на цветущия израз, който мъжете използват, за да излеят гнева си. Сетихте се какво имаме предвид, нали?

 

Няма нужда. И сама ще се оправя”

Направете незабавно това, което иска жената. Отказвали сте и друг път, и това е повод за сериозни противоречия в бъдеще.

 

„Пет минути”

Пет минути са наистина пет минути само когато мъжът трябва да спре със заниманието си. Във всички останали случай петте минути минават неусетно, а ако любимата ви се приготвя за излизане, се пригответе поне за половинчасово чакане.

 

Дълбока въздишка

И без думи жената може да каже много неща. Чуете ли дълбока въздишка, бъдете сигурни, че наум ви е „поздравила” с доста цветущи епитети.

 

„Моля те направи…”

Това си е чиста заповед, поднесена по доста възпитан начин.

 

„Какво мислиш за скъпата рокля в мола?”

Независимо какво мислиш, решила съм да си я купя.

 

А какво имат предвид мъжете, когато произнасят някои от най-популярните фрази, вижте ТУК>

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.