Само в LifeStyleBG.com: Вижте как изглеждаше Мартина преди да срещне Слави Трифонов! (СНИМКИ)

Мартина неразпознаваема на старите снимки

 

Името на Мартина Огнянова нашумя преди няколко години, когато балерината от „Магаданс” се залюби с най-богатия шоумен в България Слави Трифонов. Подобно на Дългия и любимата му доста упорито пази личния си живот в тайна. За първи път LifeStyleBG.com ще ви покаже как изглеждаше балерината преди да се запознае със Слави.

Наш читател ни изпрати няколко фотоса, правени по времето, когато Мартина Огнянова се изявяваше в художествената гимнастика.  По онова време настоящата годеница на Слави Трифонов е част от спортен клуб „Грация”, с който печели редица награди от държавни и международни турнири.

Щастливата звезда на Мартина Огнянова изгрява когато става част от „Шоуто на Слави”. Следват редица трансформации във външния й вид. През няколко месеца любимата на Слави Трифонов сменя цвета на косата си, а за прическата й ежедневно се грижат едни от най-добрите столични коафьори. Гаджето на Слави експериментира и по отношение на грима, който понякога й придава доста различен вид. Единствената по-сериозна корекция, която Мартина е направила по тялото си е поставянето на силикон в гърдите.

А ето и трансформациите на Мартина Огнянова, откакто се изявява в „Магаданс”:

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.