Как да спечелим жената според зодията

Как да я спечеля?

Че жените са сложни същества и един и същ подход рядко дава резултат два пъти, съмнение няма.  Според астролозите обаче съществува  зависимост между зодиакалния знак и темперамента на дамата. Ако вече сте намерили жената на сърцето си, но се чудите как да в спечелите, нищо не ви пречи да опитате да я впечатлите, съобразявайки се с нейната зодия.

 

Жената Овен

Жената Овен се прелъстява настойчиво и бързо. Тя ще „падне в плен” или веднага или никога. За да спечелите дама от такава зодия трябва да й покажете с какво превъзхождате останалите мъже. Тя не би се впечатлила от проява на кавалерство като отваряне на врата или подаване на палто по простата причина, че очаква много повече. Представителките на този зодиакален знак са много горещи и страстни, лишени от излишно кокетство. Предпочитат схватливи и отстъпчиви мъже.

 

Жената Телец

Жената Телец обожава да бъде глезена, да се чувства като царица с партньора си. Ако искате да спечелите сърцето й е достатъчно да я заливате с комплименти и мили жестове. Колкото и да не ви се вярва, любима храна и напитка, поднесени по подходящ начин могат да свършат чудеса. Представителките на тази зодия обожават да бъдат в центъра на вниманието. Наред с това са и доста добри слушатели.

 

Жената Близнаци

При жената Близнаци свалката се случва по възможно най-лесния и дори банален начин. Зад привидното им лекомислено поведение обаче се крие личност, която успява да ви разгадае още през първите няколко минути разговор. Представителките на този знак често подвеждат партньорите си, че проявяват небивал интерес към личността им. В по-голямата част от случаите обаче това им поведение е провокирано от чиста доза женско любопитство. За да спечелите сърцето й, трябва да бъдете изобретателни и много търпеливи.

 

Жената Рак

Дамите от зодия Рак са изключително чувствителни. Присъща за тях е способността да се вкопчват в партньора си. Именно поради тази причина раздялата с представителка на тази зодия е много трудна. Ако искате да живеете мирно и спокойно с такава жена, просто играйте по нейните правила. Ако не стъпвате накриво, ви е гарантиран семеен уют и вкусно домашно ястие.

 

Жената Лъв

Жената Лъв никога не мрънка и не се оплаква. Изключително уверена в действията си, вниманието й може да грабне само истински мъжкар. Партньорът й трябва да бъде силен, уверен и готов на всичко за нея.  Лъвиците обичат да се чувстват героини от екшън филм, в който главната роля е поверена на партньора им – мъж, с който освен всички друго, могат да се гордеят.

 

Жената Дева

Едни от най-интересните представителки на нежния пол са Девите. Жените от този зодиакален знак са много хитри и проницателни. Знаят всички правила, но и умеят елегантно да ги нарушават. Обичат нещата да бъдат назовавани с истинските им имена. Ако искате да зададете въпрос на такава жена, направете го директно и без намеци. Младите Деви често се притесняват от своята неопитност. Жените в по-зряла възраст обаче нямат никакви комплекси, а под завивките забравят за всички задръжки.

 

Жената Везни

Везните са изключително взискателни стане ли въпрос за сериозна връзка. Жена от тази зодия никога не би позволила да бъде с човек, който не отговоря на високите й критерии и с който не се чувства пълноценна. За да спечелите сърцето й, трябва да й докажете, че сте точния човек. Успеете ли да спечелите доверието й, бъдете сигурни, че тя ще ви следва навсякъде. Жената Везни знае точно къде е границата между флирта и любовта.

 

Жената Скорпион

Жената Скорпион може да бъде впечатлена само от силен мъж – във всеки един смисъл. Представителките на тази зодия са много страстни, но и много взискателни. Никога не биха правили компромиси със себе си. Жената Скорпион трябва да се обича много и дълго – в най-лошия случай скъпо. Преценете своите сили и финансови възможности, преди да се втурнете през глава в такава връзка.

 

Жената Стрелец

Жената Стрелец гледа не просто в целта, а в далечината. За представителките на този зодиакален знак е от изключително значение, партньорът им да има потенциал и желание за развитие. Ако у човека до себе си не види устременост и непрекъснат полет на духа, много бързо ще се насочи към друг.

 

Жената Козирог

За да позволи да бъде прелъстена, наред с всички други качества, жената Козирог трябва да види в партньора си и финансова стабилност. Представителките на тази зодия винаги мислят в дългосрочен план и е немислимо да прекарат живота си с човек, който не може да се грижи за семейството си. Докато са млади Козирозите са сдържани и срамежливи под завивките. Когато обаче прехвърлят 30-те стават истински тигрици. Наред с това са грижовни, а мъжът до тях може да разчита на подкрепата им във всяко едно отношение.

 

Жената Водолей

Под знака на Водолея се раждат най-чувствителните жени. Често са непредсказуеми и обичат да експериментират под завивките. За да впечатлите една такава жена, трябва да й бъдете преди всичко приятел и съмишленик. Важно е да я разбирате, подкрепяте и уважавате. А ако успеете да й покажете, че притежавате индивидуални качества, с които се отличавате от останалите мъже, бъдете сигурни, че тя ще ви следва винаги.

 

Жената Риби

Чувствителни и безкрайно раздаващи се, жените Риби често създават погрешно впечатление. Истината е, че те са влюбчиви натури, които се привързват лесно, но и също толкова лесно са способни да сложат край на връзката, ако не се почувстват специални. Обичат да бъдат глезени, често се оставят да бъдат водени от партньора си. Когато обаче усетят, че не плуват в свои води, може да им видите гърба.

 

Вижте още:

Как се сваля мъж според зодията

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.