Как да си спечелим втора среща

Какво да не правим на първа среща

Или грешките, които не бива да правим на първа среща…

Първата среща е изключително важна и от нея до голяма степен зависи бъдещето на една връзка. Спазването на тези прости „правила” не ви гарантира вечна любов, със сигурност обаче ще ви помогне да си спечелите втора среща.

 

„Чакай да ти кажа и това…”

Жените са изключително сладкодумни. Но това им качество може да им изиграе лоша шега. Ако „обсебите” мъжа още на първата среща, рискувате той да се уплаши и никога повече да не ви потърси.

 

„Бившият ми беше…”

Стоп! Това е тема-табу за първа среща. Нито един мъж не иска да слуша какви са били проблемите ви с бившия, а още по-малко какъв е бил в леглото.

 

„Имах тежък работен ден…”

Дори и така да е, не това е човекът, когото трябва да натоварвате с проблемите си. Неприятните случки от работата и ежедневието оставете за разговор с най-добрата приятелка.

 

„Момент, само да отговоря и на това съобщение…”

Първото впечатление е изключително важно и ако наистина искате да си спечелите втора среща, не отговаряйте на всички телефонни разговори и съобщения.

 

„Още едно уиски,моля...”

Не прекалявайте с питиетата. Едно за настроение е ОК, но станат ли повече, правите доста лошо впечатление. Същото важи и за менюто – не прекалявайте с поръчването на храна.

 

„Каква е заплатата ти?”

Изключително неподходящ въпрос за първа среща. Не искате да си помисли, че от заплатата му зависи, дали ще го потърсите отново, нали?

 

„Какво ще правим утре?”

Никога не говорете за вас като двойка пред човек, когото познавате от няколко часа. По-подходящо би било, ако го попитате какво са неговите планове за утре. Ако той иска да се видите, със сигурност ще разбере намека.

 

 „Ще се качиш ли за по едно питие?”

Вечерта е минала чудесно и той като истински кавалер ви изпраща до вкъщи. Да го поканите в дома си обаче е не е удачно. Голям процент от първите срещи, които завършват под завивките, биват поставяни в графата „секс за една нощ”.

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.