Как да познаем, че мъжът кръшка? Вижте първите признаци на изневярата!

Как да познаем, че мъжът кръшка

Голяма част от браковете се разпадат заради изневяра. Какви са първите признаци и как да познаем, че мъжът кръшка?

Емоционална отдалеченост

Изведнъж отношението му към вас се променя. Затваря се в себе си и се ограничава единствено до рутинните разговори. Тази промяна в държанието, психолозите обясняват с чувството за вина – колкото по-малко говориш, толкова по-малка е вероятността да се издъниш и да бъдеш разкрит.

 

Необичайно поведение

За отрицателно време променя ежедневните си навици. Започва да се грижи за външния си вид, застоява се пред огледалото, купува си маркова риза – неща, които до преди това е наричал „излишни глезотии”.

 

Изнервя се лесно

Прибира се нервен вкъщи, а при опит от ваша страна да разберете каква е причината се натъквате на грубо, арогантно и на моменти дори агресивно поведение. Каквото и да направите – винаги грешите. Скандалите зачестяват.

 

Параноя

Обсебва го параноята, че непрекъснато го следите и искате да се месите в личния му живот. Все по-често говори за това, колко обсебваща сте и как свободата и взаимното доверие са водещите в една връзка.

 

Служебните ангажименти растат

Изведнъж става доверено лице на шефа, който въпреки, че не го повишава, разчита все повече на неговата помощ. Прибира късно от работа, а командировките и служебните разговори зачестяват.

 

Разходите се увеличават

Колата все е за ремонт, най-добрият му приятел изпада в сериозно финансово затруднение и има нужда от „малък” заем и още куп непредвидени разходи, които се отразяват на семейния бюджет. И не на последно, изведнъж фирмата, в която работи решава да „прекрати” изплащането на редовните бонуси.

 

Пропуска ваканциите

Избягва да крои планове за бъдещето, изпраща ви сама на почивка с децата, тъй като е много ангажиран.

 

Странни въпроси за местонахождението ви

Обажда ви се и ви „залива” със странни въпроси относно това къде сте и кога ще се приберете. Ясно е защо!

 

Застоява се пред компютъра

Остава пред компютъра до късно вечер, а всеки опит от ваша страна да разберете какво го задържа там, завършва с внезапна смяна на страницата и цяла реч за това колко е важно да се уважава лично пространство на всеки.

 

Промяна в интимния живот

В леглото се превръща в друг човек. Винаги е изморен и предлага реванш за следващия ден.

категории: 

Коментари

Comment: 
Много правилно казано евала

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.