Йоана обяви война на Русата Златка

Йоана обяви война на Русата Златка

Грандиозен скандал се развихри в ефира на „Нова телевизия”. Поп певицата Йоана нападна по доста брутален начин Златка Райкова, видя LifeStyleBG.com.

Докато защитаваше Пенка, Йоко обяви, че ромката има големи шансове да стане нещо повече от Златка Райкова, която „правела с*ирки под път и над път”. Думите й вбесиха истински фолк певицата Кали, която скочи и яростно защити Русата Златка. „Ти виждала ли си я? Подобни неща се пишат и за теб, и за мен и за много известни личности”, отвърна с гневен тон Кали, а Йоана Захариева бе категорична, че за разлика от Златка, нейното име не е намесвано в подобни скандали. До последно бившата брадърка защитаваше тезата, че нито един слух не е пуснат случайно и без причина.

Скандалът се завихри с пълна сила, когато Йоана захапа и Кали. „Не ти отива да говориш такива неща, носиш бебе”, заяви Йоко. За да не прерасне спорът в женски бой, Ники Кънчев прекъсна излъчването. Но и след рекламите в студиото се усещаше напрежение. Как ще реагира Златка Райкова, когато разбере за твърденията на Йоана и до къде ще стигне войната помежду им, предстои да разберем.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.