Калканджиева: Любовникът на Зорница ми се оплака, че му кръшка с Тачо!

Жени Калканджиева и Зорница Линдарева

Седмици след като Жени Калканджиева обяви, че Тачо й изневерява с моделката Зорница Линдарева, шестата по красота в света разкри и автора на доноса, който достигнал до нея. Оказва се, че човекът, който „отворил очите” на Калканджиева е не кой да е, а жененият любовник на Зорница.

Пред „Шоу” Жени Калканджиева призна, че един ден телефонът й звъннал и стар нейн познат я попитал: „Ти знаеш ли, че мъжът ти излиза с моята любовница?”. В първия момент „отчаяната съпруга” била шокирана, но после се окопитила и го попитала защо е толкова притеснен, след като Зорница не му е официална съпруга. „Ами как да ти кажа, нали знаеш…”, започнал да увърта мъжът. А когато Калканджиева го попитала защо след като толкова държи на връзката си със Зорница Линдарева не й предложи брак, той се оправдал, че е женен и има дете.

Само преди няколко дни Жени Калканджиева призна в национален ефир, че на този етап няма да подава документи за развод. Какво ще се случи с брака й ще стане ясно след няколко месеца, когато Тачо се завърне от Испания.

Своята гледна точка пък Зорница Линдарева ще изрази тази събота в предаването на Венета Райкова.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.