Жени Калканджиева потресена от татуировката на Зорница Линдарева!

Тачо не живее със Зорница Линдарева. Лъжа е, че двамата са били на почивка в Гърция”. Това заяви Жени Калканджиева по повод твърденията, че съпругът й избягал при любовницата си.

Пред Карбовски, Калканджиева уточни, че мъжът й в момента е в Испания. Жени отрече и появилите се слухове, че бащата на детето й и Зорница Линдарева са били на почивка в южната ни съседка. Двамата просто ходили за ден в Благоевград, но до Гърция така и не стигнали.

„Отчаяната съпруга” обяви още, че е потресена от татуировката с която Зорница Линдарева се похвали пред Венета Райкова. По думите й е недопустимо да татуираш върху глезена си инициалите на новия си любовник само защото си „спала един-два пъти с него”.

„Не знам дали съм по-красива от Зорница, но със сигурност съм по-умна”, каза още Жени Калканджиева, допълвайки, че искрено съжалява за прибързаното си решение да подаде документи за развод. Бившата шеста по красота в света обясни, че е реагирала доста емоционално, когато разбрала за забежката на мъжа си. По-късно обаче осъзнала, че ще се бори за брака си, най-вече заради детето, което й задавало много куп въпроси.

„Единственото, което искам е да въведа ред в къщата си”, заяви Жени Калканджиева, уточнявайкии, че докато Тачо е в Испания ще трябва добре да обмисли ситуацията и да прецени, дали може да му даде втори шанс.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.