Жени Калканджиева плака в ефир заради Тачо!

Жени плака в ефир заради Тачо

Жени Калканджиева се разплака в ефир заради Тачо. В първото предаване от новия сезон на „Жените говорят”, „отчаяната съпруга” не можа да скрие сълзите си и напусна собственото си студио.

Пред зрителите на ТВ7 Жени Калканджиева обясни, че все още дели един покрив със съпруга си Тачо. Но това щяло да продължи само още няколко дни. След това Стефан Манов ще замине за няколко месеца в чужбина. Двамата щели да поживеят известно време разделени без официален развод. „Когато в една връзка има дете – то е най-важното”, заяви Калканджиева.

Тя за пореден път тя обяви, че причината за раздялата не е изневярата. „Изневярата е капака на тенджерата, черешката на тортата”, заяви Жени, допълвайки, че двамата с Тачо имали проблеми в семейството си през последната една година. По думите й, двамата все по-често се карали заради властните си характери, а допълнително напрежение пораждал и факта, че Калканджиева е публична личност. „Аз съм популярна, а на него му е трудно да живее с това”, каза шефката на „Визаж”, коментирайки, че дори самата тя не е убедена, че може да бъде цял живот вярна.

Докато слушаше разказа на Жени Калканджиева Катето Евро се опита да разведри обстановката и заяви: „Тачо, взимай един букет и идвай в студиото”. Тук Жени не успя да скрие емоциите си, разплака се в ефир и напусна за няколко минути студиото.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.