Вижте разтърсващата изповед на Жени Калканджиева!

Жени Калканджиева с разтърсваща изповед за развода

Жени Калканджиева се развежда! Това бе новината, която шокира модните среди преди няколко дни. Шефката на „Визаж” без грам притеснение обяви в публичното пространство, че мъжът й Тачо й е изневерил с друга манекенка и дори вече живее с нея. „Защо да го крия? За съжаление, това е грозната истина”. С тези думи започва разтърсващата изповед на Жени Калканджиева.

В интервю за „Уикенд” „отчаяната съпруга” признава, че се чувства обидена и наранена от предателството на Тачо. Дълбоко в сърцето й обаче има място за прошка. „Може би един ден съдбата отново ще ни събере”, заявява миската, а очите й се пълнят със сълзи. Жени Калкаджиева не крие, че е плакала, когато Тачо й съобщава истината за отношенията си със Зорница Линдарева. „Мис България 1995” пък взима решението да даде развод на съпруга. „Ще подам документите на 1 септември, когато адвокатката ми се върне от морето”, казва Жени Калканджиева, признавайки, че само час след като признал за забежката си, Тачо се преместил в дома на Зорница.

За края на брака си обаче Жени не вини нито Тачо, нито Зорница. Напротив – тя търси вината в себе си. „Тачо е домошар и иска жената да го обгрижва постоянно. Може би това му е липсвало”, споделя бившата шеста по красота в света, признавайки, че не е от типа жени, които биха се отказали от кариерата си.

Калканджиева обаче не е и от дамите, които биха участвали в любовни триъгълници. „Прекалено се обичам, за да си причиня такова нещо”, споделя Жени, която е категорична, че никога не би си позволила да се мести в отношенията на Тачо и Зорница. „Приятелки ме съветват да се боря за брака си. Защо? Аз нямам притеснения да призная, че връзката ни се провали заради трети човек”, заявява пред „Уикенд” Калканджиева.

На този етап всичко в отношенията й с Тачо е ясно. „Единствено има известна доза фалш и преструване пред сина ни, но така се налага”, споделя Жени Калакнджиева, обяснявайки, че Жорко е прекалено малък, за да разбере какво се случва в семейството им.

категории: 

Коментари

Comment: 
ааааа Тачо не бил обгрижван в къщи ...:)) предполага се че тази новата ще го обгрижва може би..ха ха ха ама аз като една врачка ще кажа че много скоро ще четеме същата разтърсваща изповед и от новата му любов просто мъжете са такива , обикновенно съсипват всичко и за това не бива да им се отдава голямо значение камо ли някой да ги ОБГРИЖВА ...напротив трябва да се мачкат и то сериозно за да си уважават жените ..ей това е,,,,мъжете не притежават качества като благодарност и вярност и за това и не трябва да ги получават .Дано повече жени го разберат това навреме ЗА ДА МОГАТ да манипулират успешно мъжете си а пък този Тачо има още много да скача от една на друга като има такива да му носят акъла Жени да не я мислиме тя ще се оправи ....успех и желая.

Comment: 
"мъжете са такива , обикновенно съсипват всичко и за това не бива да им се отдава голямо значение камо ли някой да ги ОБГРИЖВА ...напротив трябва да се мачкат и то сериозно за да си уважават жените ..ей това е,,,,мъжете не притежават качества като благодарност и вярност и за това и не трябва да ги получават "Абе ти нормална ли си? Затова хубавите момчета най-често стават гейове от такива жени, които искат пари,пари,пари ,дискотеки,чалги, разнообразия и пр. Жените в сегашно време са нагли,коварни и безцеремонни, нима тази манекенка не е жена,нали тя слага пръта в колелата на семейството на Жени Калканджиева, тя не знаеше ли,че той е женен с дете, ама шарфантията няма спирачки,да живей мига!!!

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.