Ето я голямата любов на митрополит Кирил (СНИМКИ)

Грета Христова

Месеци след загадъчната смърт на митрополит Кирил, в публичното пространство се появиха снимки на голямата любов на владиката. Тя се казва Грета Христова и е жената, с която митрополит Кирил е общувал до последно по телефона.

Освен получателка на загадъчните SMS-и, Грета Христова е и тайната жена на владиката, разкрива „Шоу”. В продължение на 30 години митрополит Кирил и Грета имат връзка. Нещо повече – тя му ражда двама сина, които към момента са на 22 и 28 години. Като най-близък човек до митрополита, Грета знаела много от тайните на митрополита.

И до днес Грета Христова не вярва, че дядо Кирил се е удавил сам. По думите й, мястото, на което е станала трагедията е толкова плитко, че за удавяне на може да става и дума. А по повод последните SMS-и на владиката, Грета е категорична, че се досеща кои са „меките китки”, но няма доказателства. „Не можем да твърдим, че става дума за митрополит Николай”, сподели пред „Марица” Грета Христова и обясни, че е некоректно да се говори без да има сериозни доказателства.

Ето как изглежда Грета Христова като по-млада (Сн: "Блиц")

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.