Изненада! Ето кой печели VIP Brother!

Откакто стартира VIP Brother 2013 като основни претенденти за спечелване на шоуто са сочени двамата спортисти Станка Златева и Тервел Пулев. От скоро към „групата” им се присъединиха Пламен Медаров и Ваня Червенкова. Според последната клюка обаче нито един от тях няма да излезе като победител.

 

„Къртица” от екипа на VIP Brother издаде пред HotNews.bg, че победителката всъщност ще бъде…Лияна. Според изданието, фолк фурията има устна договорка с продуцентите на предаването, които й обещали, че ще бъде последният съквартирант, който ще напусне ВИП-къщата.

Лияна е и една от звездите с най-високи хонорари в шоуто. Красавицата се е подписала под сумата от 120 000 лева, а в договора й има още доста клаузи в нейна полза, като право да вижда детето си, да излиза за участия и забрана да бъде снимана сутрин без грим.

Продуцентите на VIP Brother бяха хвърлили око на Лияна още през 2012, когато дълго време се опитваха да я привлекат. По онова време обаче певицата имаше връзка с Махмуд. Една година по-късно изпълнителката е свободна, а и хонорарът няма да й се отрази зле, предвид факта, че не може да разчита на финансовата подкрепа на доскорошния си любим.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.