Излекувайте се с глобалната рецепта на Петър Димков

Глобалната рецепта на Петър Димков

Народният лечител Петър Димков е известен с билковите си рецепти, които помагат при редица болежки. Днес ще ви представим т.нар. „глобална” рецепта, която лечителят препоръчва при много и различни здравословни проблеми. От там идва и наименованието й.

От главоболие, през нервни заболявания, до проблеми със сърцето, хипертония, атеросклероза и полово безсилие. Това са малка част от болестите, които успешно се лекуват с билковата рецепта.  Почти всички от продуктите, които Петър Димков препоръчва в глобалната рецепта могат да се открият в аптеката.

За да си приготвите вкъщи тази позабравена рецепта се нуждаете от:

20 гр. валерианова тинктура

20 гр. тинктура от глогов цвят

15 гр. розова вода

1 гр. камфор на прах

20 ментови капки

Тези продукти се смесват добре в малко пластмасово шише, докато се получи хомогенна смес. Върху бучка захар се капват 20 капки от въпросната течност. Така приготвената захар се приема 20 минути преди хранене сутрин, обед и вечер.

За да има по-голям ефект, Петър Димков препоръчва 10 минути след приемането на така направената бучка захар, да се пие и по 75 мл. билкова отвара, от следните съставки:

70 гр. босилек

70 гр. ирландски лишей

50 гр. цвят от бъз

50 гр. буков мъх

50 гр. маточина

50 гр. мащерка

50 гр. балканска чубрица

Билките се смесват добре и се прибират в подходящ съд. Всеки ден се приготвя отвара от 2 супени лъжици от тези билки в комбинация с една чаена лъжица настъргани кори от портокал. В отделен съд се кипват 500 мл вода и се прибавят билките. Вари се 10 минути на тих огън. Прецежда се и се пие по 75 мл. три пъти на ден.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.