Изхвърлят Венета Райкова от „Нова телевизия”?

Водещата на „Горещо” Венета Райкова е силно притеснена за телевизионната си кариера. От „Нова телевизия” обмислят възможността да изхвърлят предаването на блондинка от ефир, а причината е ниският рейтинг, разкрива „Всеки ден”.

Според изданието, в последната една година рейтингът на „Горещо” е паднал почти двойно, което никак не се харесвало на шефовете в „Нова телевизия”. Ако до преди години Венета Райкова успявала да привлече около 250 000 зрители в събота вечер, то сега хората, които следят таблоида са наполовина – 120 000.

Единственото, което засега спасява Венета Райкова и нейното „Горещо” е, че предаването се прави от „Теламан”, а техните продукции излизат евтино на „Нова телевизия”.

От събота пък Венета Райкова ще се бори за рейтинг с Николета Лозанова и предаването й „Поверително от NL”, което стартира в ефира на ТВ7. Дали футболната съпруга ще „открадне” аудиторията на Венета, предстои да разберем.

категории: 

Коментари

Comment: 
да си ходи, какво 120 000 зрители ви гонят, едва ли са повече от 20 000. Венета много изпростя с годините и всичко това си оказа влияние. Ще се радвам да не я виждам повече на екран. а дано, ама надали.

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.