Иво Сиромахов изгонен от „Шоуто на Слави” заради Мартина?

 Иво Сиромахов изгонен от „Шоуто на Слави” заради Мартина?

Защо Иво Сиромахов напусна толкова мистериозно „Шоуто на Слави”? Въпрос, който феновете си задават вече втори месец. До момента никой не е обяснил официално каква е причината внезапната разлъка. В публичното пространство пък се появи нова клюка, според която виновна за взрива в отношенията между Слави Трифонов и Иво Сиромахов е балерината Мартина.

Според агенция „Пик” сценаристът е уволнен, защото Дългия го заподозрял, че сваля годеницата му Мартина Огнянова. Скандалът между двамата се разразил още през лятото, когато Иво Сиромахов бил засечен на два пъти в компанията на балерината от „Магаданс”. Двамата се забавлявали заедно в столичен клуб. Първоначално Слави Трифонов приел този факт съвсем нормално. Когато обаче Мартина излязла за втори път със Сиромахов, водещият започнал да се измъчва от ревност.

Последвал сериозен разговор, в който Иво Сиромахов се опитал да обясни на Слави, че съмненията му са неоснователни. Но в крайна сметка се стигнало до решението сценаристът да напусне екипа на „Шоуто на Слави”.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.