Ивайла Бакалова с рекордно обезщетение от „Къртицата”

Ивайла с рекордно обезщетение от „Къртицата”

Точно 100 000 лева! Толкова ще получи моделката Ивайла Бакалова, която се потроши на мисия в „Къртицата”.

Рекордното обезщетение ще бъде изплатено на Ивайла Бакалова, тъй като по време на мисия, в която участниците трябваше да бъдат изстрелвани с катапулт, счупи крака си, оплитайки се в мрежа. Това наложи незабавна операция в столична болница, а лекарите бяха категорични, че няма опасност за крака й, въпреки че възстановяването ще продължи най-малко 45 дни.  

В същото време бащата на Ивайла Бакалова обяви, че не гледа „Къртицата” и не се интересува от състоянието на дъщеря си. Противно на очакванията, родителят на миската заяви, че няма и намерение да я посети в болницата. „Не гледам това предаване, а Ивайла говори само лъжи”, заяви татко й, цитиран от в. „България днес”.

В същото време продуцентът на „Къртицата” Иван Христов коментира, че въпросната каскада е взета от световния формат. Съоръженията се поддържали от лицензирана фирма. Ивайла обаче поискала да бъдат разхлабени въжетата, но това не й вменявало вина – инцидентът бил нелепа случайност. Продуцентът се извини на Ивайла и изрази надежда, че няма да се стигне до ситуацията, в която ще се търси виновен за счупения крак на миската. Днес екип на „Къртицата” ще посети Ивайла Бакалова в болницата, където ще й бъде зададен въпросът, тя ли е била предателят в базата.

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.