Истината! Ето защо Андреа напусна „Пайнер“!

Фолк певицата Андреа за първи път говори открито за раздялата си с „Пайнер“. В ексклузивно интервю за „Папараци“ любимата на Кубрат Пулев назова нещата с истинските им имена.

Андреа категорично отрече да е уволнена от фирмата на Митко Пайнера, каквито слухове за появиха в медийното пространство. По думите на певицата, решението да напусне най-голямата музикална компания било само и единствено нейно. „Истината е, че скандал няма. Чувствах, че мястото ми вече не е там. Когато двама човека, които работят заедно се опитват да си правят пречки и спирки, няма смисъл да продължават заедно“, заяви Андреа и допълни, че единственото й желание е да прави музика и да се развива без някой да я ограничава.

Като голяма грешка на певците в България, Андреа отчете факта, че родните изпълнители масово не защитават правата си. „Ние много се отдалечаваме от Европейските стандарти. Повечето от моите колежки вместо да си търсят парите, които те реално заслужават да ги вземат по честен път, предпочитат да ги търсят от своите приятели, гаджета и т.н .Нещо, което ги кара да са в неморална светлина. И се чудя защо всички се страхуват, защо хора, които влагат толкова много, правят огромни проекти, клипове, треперят от страх . Аз това не мога да го разбера!“, заяви Андреа.

Изпълнителката коментира и така актуалната тема с наградите на „Пайнер“. Андреа бе категорична, че за нея статуетките отдавна нямат морална стойност, просто защото знае как се дават. 

В момента половинката на Кубрат Пулев работи с компанията на Виктор Касъмов. 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.