Истината лъсна! Ето защо Слави Трифонов мрази Алекс Раева!

Защо Слави Трифонов мрази Алекс Раева?

Години след раздялата на Алекс Раева и Слави Трифонов лъсна и истината за краха в отношенията им. Оказва се, че причината за враждата между певицата и шоумена е

аборт, разкрива „Уикенд”. Алекс Раева била бременна с детето на Слави, но решила да направи аборт. Това решение вбесило Дългия, разкриват близки до певицата. „И двамата отказват да говорят за този период в живота си. Слави никога не пожела да разбере какви са мотивите на Алекс за това крайно решение”, споделят запознати.

 Години след аборта Слави и Алекс не си говорят. Всички опити на певицата да си проправи път към сърцето на Слави Трифонов завършват с неуспех. Обидата е толкова голяма, че водещият дори не иска да бъдат приятели. „Видяхме се в коридора на bTV и го поздравих, а той се обърна на другата страна”, признава певицата.

Версията за раздялата пък, която Алекс Раева тиражира в публичното пространство е фактът, че й било омръзнало да бъде втора цигулка в шоуто. По онова време Слави Трифонов лансира изявите на Деси Добрева, на която дава едни от най-хубавите песни с „Ку-Ку Бенд”. След като Деси пък напуска екипа му, шоуменът е съсипан – търси под дърво и камък заместничка на Добрева. „На кастингите търсеше момиче, което дори визуално да прилича на Деси”, разкриват от екипа на шоуто.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.