Ясновидка предрече: Кървави протести и нов премиер за България!

Светлана Христакиева за бъдещето на България

Кървави протести през зимата предрече ясновидката Светлана Христакиева. В ефира на „Нова телевизия” гадателката обяви, че ни очаква тежка зима, в която напрежението ще ескалира до краен предел. „Ще има много стачки, зимата ще бъде по-тежка от тази през 1997 година”, обяви Христакиева.

По думите й, на протестите ще се лее кръв, което пък ще принуди управляващите да подадат оставка и да насрочат нови парламентарни избори.

„Изборите ще бъдат през пролетта на 2014”, заяви ясновидката, допълвайки, че знае името на бъдещия премиер. „Той току-що започва да се занимава с политика, избран е за политически лидер, но няма партия в Народното събрание”, обяви Светлана Христакиева, но не пожела да разкрие името му.

Истинската промяна в България обаче ще настъпи след 11 години, убедена е ясновидката. Тогава според нея начело на страната ни ще застане нов политически лидер. „Той сега е млад и изключително амбициозен”, заяви Светлана Христакиева, която е твърдо убедена, че именно той ще бъде човекът, който ще вдигне страната ни на крака.

категории: 

Коментари

Comment: 
DRAN DRAN TA PLQS!GLUPOSTI NA TARKALETA!CHE SHTE IMA IZBORI SHTE IMA,NO NQMA DA E TOZI ZA KOITO SI MISLI TQ!NESHTO NE E QSNO VIDQLA!!!

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.