Христо Сираков става татко на 58 (+снимки на новата му любов)

Христо Сираков ще става татко на 58

58-годишният бизнесмен Христо Сираков ще става татко за трети път.Това е и причината бохемът набързо да се сгоди за 33-години по-младата Биляна Евгениева.

За връзката си с финалистката от тазгодишния конкурс за плеймейтки Христо Сираков се похвали още преди около месец. А преди няколко дни пък организира щуро годежно парти. Именно по време на сбирката станало ясно, че Биляна Евгениева е бременна и много скоро ще дари любимия си с наследник, пише „Уикенд”.

За тържеството 25-годишната плеймейтка бе избрала стилна рокля в цвят екрю, която подчертаваше наедрялото й коремче. „Биляна определено е бременна. Дори и бюстът я издава”, шушукаха присъстващите, припомняйки, че по време на конкурса кандидатката за „Мис Плеймейт” не можеше да се похвали с подобни форми.

Ако слуховете за бременността на Биляна Евгениева се окажат верни, това означава, че съвсем скоро Христо Сираков ще се сдобие с трета рожба. Към момента бохемът има 12-годишна дъщеря от първата си съпруга Мария Бешлиева, както и син от Ирен Онтева. Биляна Евгениева също има едно дете.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.