Седмичен хороскоп за периода 24-30 март (2 част)

 Седмичен хороскоп за периода 24-30 март

Какво ви вещаят звездите през седмицата от 24 до 30 март? Вижте хороскопа си в LifeStyleBG.com

Везни

Позитивната нагласа, с която започвате новата седмица, ще изиграе ключова роля в успеха ви на работното място. Уверени сте в действията си, а това несъмнено ще бъде във ваш плюс. Ще успеете да респектирате дори началниците си, които не е изключено да ви поверят нова ключова роля в следващ проект.

В личен план ще се радвате на серия от положителни емоции.Ще успеете да откриете в половинката си черти, които досега по една или друга причина не сте забелязвали, което пък ще направи вечерите ви незабравими. Необвързаните Везни имат възможност за нови запознанства.

 

Скорпион

Пред Скорпионите ще се открият нови перспективи на работното място. Смелите ви решения ще дадат възможност на околните да погледат под друг ъгъл на професионалните ви качества и дори е възможно да бъдете повишени. Не омаловажавайте труда  на колегите си и не си приписвайте за личен успех колективната работа.

Ще се радвате на подкрепата на ваш близък, който ще ви даде безценни съвети от лично естество. Заслужава си да обърнете внимание на здравето си както и на почивката. Уикендът посветете на семейството си.

 

Стрелец

Стрелците ще постигнат успех на работното място, ако забравят за скромността. Говорете открито за плановете си и не се страхувайте да изтъкнете качествата, с които превъзхождате останалите. Краят на седмицата е подходящ за бързи и активни действия, за срещи с началниците и плануване на командировки.

За да се чувствате пълноценни и в личния си живот, не бъдете прекалено критични към себе си. Ако нещата в семейството не вървят както ви се иска, не търсете вината само и единствено в себе си. Необвързаните имат шанс за нови флиртове.

 

Козирог

Спокойна работна седмица очаква Козирозите. Ще бъдете в състояние да убедите околните в ползата от новите ви идеи. Това пък ще даде шанс да подобрите финансовото си състояние. Не показвайте неувереност, ако се стремите към подписване на важен договор.

В личен план цялото ви внимание ще бъде насочено към конфликт с ваш близък. Обективната ви оценка на ситуацията, ще изиграе решаваща роля. В любовен план ще ви бъде даден шанс да подобрите отношенията си с партньора. За да имате успех обаче се опитайте да излезете от стереотипите, които сами чертаете.

 

Водолей

На работното място не се очертават генерални промени. Дръжте обаче очите си на шест, тъй като могат да настъпят обстоятелства, от които бихте могли да се възползвате максимално и да подобрите финансовото си състояние. Не пренебрегвайте помощта на колега, който вярва във вас.

През новата седмица Водолеите ще получат възможност да скрепят дългогодишна връзка. Опитайте да разчупите ежедневието с романтична вечеря, пътуване извън града , срещи със стари приятели. Необвързаните да имат едно наум, ако решат да дадат шанс на нова връзка.

 

Риби

Рибите доста умело ще успеят да се справят с необичайте ситуации на работното място. Ще кипите от енергия, а положителната ви нагласа, ще се превърне в мотиватор за голяма част от хората, с които работите. В края на седмицата, ще се отдаде възможност за личен разговор с шефовете, не я пропилявайте, имате големи шансове да получите предложението, за което мечтаете от години.

В личен план ще имате желание за промяна. Нещата в семейството не вървят както ви иска и сега е моментът да вземете нещата в свои ръце. Внимавайте от кого искате съвети, не всички наоколо са добронамерени. Необвързаните имат шанс да срещнат любовта в дните между 28 и 30 март.

 

КЪМ ПЪРВАТА ЧАСТ НА СЕДМИЧНИЯ ХОРОСКОП>>>

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.