Годишен хороскоп 2016 – зодия Риби

За представителите на зодия Риби 2016 година ще бъде значима от гледна точка на финансов растеж, любовни връзки, далечни пътувания и отношения в семейството.

Нептун, който миналата година преминава през вашия знак, стимулира шестото ви чувство. През 2016 година ще осъзнаете истински кой ви е близък и кой искате да бъде близо до вас.

Нептун внася във вашето поведение тайнственост и очарование. Хората около вас непременно ще почувстват този ефект. Използвайте изцяло възможностите, които ви дава покровителят на вашия знак – Нептун.

Не се страхувайте да мечтаете. Ако през 2016 година положите усилия, ще постигнете много повече успехи. В същото време трябва да се научите да разграничавате реалността от вашите мечти и вярвания. В противен случай, рискувате да прекарате цялата година в илюзии, искрено желаейки невъзможното и неосъществимото.

От 26 юни 2016 г. Юпитер ще навлезе в знака на Рак, което за вас е 5-ти Дом във вашата астрограма и ще покровителства любовта, творчеството и децата. Прекрасни благоприятни възможности за любовните отношения. Ако вече имате връзка, може да разчитате на една много красива развръзка на вашата любов. Ако сте родители, влиянието на Юпитер ще ви донесе радост и щастливи моменти, свързани с децата ви. През новата година ще се радвате  на хармония в семейството.

2016 ще донесе на Рибите финансови перспективи и реализиране на планове. Много от случващите в живота ви изненади ще продължат, благодарение на присъствието на Уран в Овен. Вашите доходи ще бъдат нестабилни, понякога дори непредсказуеми. Приходите ви ще идват лесно и внезапно, но в същото време разходите ще бъдат ненавременни и в най-неподходящия момент. През цялата 2016 година Уран ще бъде в конфликт с Плутон във вашата зона на приятелството. Това е знак, който ви приканва да теглите чертата между приятелството и бизнеса. Има риск от конфликт с приятели заради пари и влияние.

Със Сатурн в Скорпион през 2016 ще бъдете по-сериозни от гледна точка на вашето личностно развитие и висше образование. Това е отлично време за придобиване на нови знания или за смяна на професията. Не се страхувайте да поемате рискове. Изграждайте нови умения чрез посещения на различни курсове, семинари. Годината на Маймуната ще ви позволи да разширите хоризонтите си и визията си за живота.

 

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2016 >>>

 

Вижте още: ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП 2016 – ЗОДИЯ РИБИ

КИТАЙСКИ ХОРОСКОП 2016

ВСИЧКИ ХОРОСКОПИ ТУК>>>>>

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.