Годишен хороскоп 2016 – зодия Стрелец

Първите шест месеца на 2016 ще бъдат много важен период за Стрелците за създаване на дългосрочни взаимоотношения през следващите няколко години. Юпитер ще има положително въздействие върху взаимоотношенията, брака, партньорството, като ви дава невероятен успех и възможности в тази сфера на вашия живот. Ако не сте женени, то това е най-доброто време да го направите. Благоприятни тенденции от такова естество ще достигнат подобна кулминация чак след 12 години. Не изпускайте тази уникална възможност!

Най-съществената промяна е влизането на Юпитер, на 26 юни,  в знака на Рак, 8-ми Дом на вашата астрограма. Годината на Маймуната носи на представителите на зодия Стрелец промени във финансово отношение, а също така и в сексуалния живот.

През 2016 ви очакват приятни подаръци, финансова подкрепа от страна на други хора. Без да полагате излишни усилия, ще имате полза от работата на другите хора. Може да получите значително наследство. Ако имате намерение да теглите кредит, тогава е най-добре да изчакате до 26 юни 2016 г. – тогава ще бъде идеалния момент.

Още от октомври 2015 присъствието на Сатурн в 12 Дом, ще ви накара внимателно да обмислите вашите желания, предпазвайки ви от безразсъдни постъпки. Може би през 2016 година ще трябва да затворите веднъж завинаги много врати, които сте удържали много години. До момента, когато Сатурн ще влезе във вашия знак и ще започне нов цикъл (около две години), ще имате време да погледнете назад и реално да прецените миналото си, да поправите всичко и да представите себе си в правилната светлина.

Ако имате връзка, бъдете готови за една незабравима година, изпълнена с любов и романтика. Ако сърцето ви е отдадено на някого, най-добре изчакайте лятото, за да вземете важни решения, от които може да зависи бъдещия ви живот. Юпитер ще влезе в Рак на 27 юни и с това ще се увеличи потребността ви от сигурност и емоционален комфорт. Чувствата ще станат по-дълбоки и по-богати.

2016 ще даде на Стрелците чудесни възможности за подобряване на материалното състояние. В годината на Маймуната, всякакви инвестиции и вложения обещават да ви донесат победа. Ако имате намерение да инвестирате, бъдете внимателни през юли и август.

 

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2016 >>>

 

Вижте още: ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП 2016 – ЗОДИЯ СТРЕЛЕЦ

КИТАЙСКИ ХОРОСКОП 2016

ВСИЧКИ ХОРОСКОПИ ТУК>>>>>

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.