Месечен хороскоп за декември 2015 (1 част)

Какъв ще бъде последният месец на годината за представителите на различните зодии? Вижте месечния си хороскоп за декември 2015 година!

 

ОВЕН

През месец декември вие, представители на зодия Овен ще трябва да бъдете много активни. Просто сте длъжни да въведете ред в служебните си дела, да довършите всичко, започнато през 2015-та година. Ще се добавят и твърде много коледни и новогодишни сбирки, на които с голямо желание ще присъствате и даже ще се стремите да бъдете в центъра на забавлението.

Ще имате възможност да сключите и добри сделки. Истината обаче е, че няма да свършите всичко планирано, ако не положите максимум усилия. Нищо няма да се получи от само себе си.

Повечето от представителите на знака няма да имат особени служебни проблеми, особено ако си вършат съвестно работата, но тези, които си позволят да се надяват на чужда помощ могат да се окажат в затруднени ситуации, особено в последните работни дни. Постарайте се да приключите с най-отговорните задачи през първата декада на месеца, за да можете спокойно да се отдадете на празничното си настроение по--късно.

Първата декада на месеца ще е много благоприятна и за самотните Овни, които по време на пътуване или на масово тържество биха могли да намерят интересен човек, с когото да създадат една сериозна връзка. Наистина не пропускайте купони, може да пропуснете и късмета си. През целия месец мъжете от зодията ще бъдат обект на дамско внимание, което по същество ще ги направи щастливи и доволни. Втората декада ще бъде по-спокойна, а в третата ще настъпи кулминация в емоционалната приповдигнатост на Овните. Много приятни моменти, много веселие в личен план.

Здравето няма да ви създава проблеми, ако не прекалите с пиенето на някоя сбирка и да страдате после от тежък махмурлук. Добре ще е обаче да избягвате мазната храна. Не се пресилвайте и физически с работа, която налага повдигане на тежки предмети. По-умерено натоварване ще ви поддържа в добър тонус, без да ви преуморява.

 

Благоприятни дни през декември - 2, 7, 11, 12, 19, 21, 28.

Неблагоприятни дни през декември -  8, 15, 17, 18, 25.

 

ТЕЛЕЦ

През декември на 2015-та вие, представители на зодия Телец, ще бъдете в едно раздвоено състояние. Ту ще се оплаквате от работата си, от липсата на пари, от отношението на колегите си, ту ще бъдете в творчески подем и ще имате много положителни идеи. Голяма част от проектите ви ще се развият благоприятно, а и финансовото ви състояние ще се подобри значително, независимо че все ще мрънкате за пари. Затова изпълнявайте точно служебните си ангажименти, спазвайте сроковете, помагайте максимално на всеки член от екипа си. Вашето усърдие ще бъде високо оценено и съответно възнаградено и материално, и с едно добро отношение на хората около вас. Ще имате достатъчно работа и без да стартирате нещо ново точно в този момент. Приведете в абсолютен порядък документацията си, ако се занимавате с частен бизнес или работата ви е предимно с книжа.

Всички сметки е добре да са изчистени и точни, постарайте се да нямате дългове. Много вероятно е понякога да се налага да работите допълнително. Ще трябва да отделите доста време и на личните си ангажименти. Възможно е да се чувствате понякога уморени, но пък бързо ще се възстановявате.

Не планирайте много скъпи покупки по празниците, колкото и да ви се иска това. Ще се окаже, че още в началото на 2016-та се налага да съберете по-голяма сума пари за нещо хубаво. По-добре ще е да си скътате предварително някой лев, което не значи да се превръщате в скъперник по отношение на близките си.

В сферата на любовта не ви очакват големи промени, но пък ще се радвате на хармонични отношения и разбиране от страна на постоянния партньор. Малко скучно ще бъде на самотните Телци, но те могат да бъдат повече време с приятелските си компании, без това да изисква голяма ангажираност от тяхна страна. Въобще не бива да се драматизира самотата, още повече, че още в началото на 2016-та година това ще се промени.

Към здравето си ще трябва да бъдете доста внимателни. Първата декада на месеца ще е леко опасна за вас, но става дума за травми, които могат да ви сполетят поради небрежно отношение към физическите натоварвания. Има вероятност от травми на глезените, коленете и лактите. През месеца ще бъдете уязвими и по отношение на простудни заболявания, но само ако не се обличате подходящо и подценявате ниските температури.

Благоприятни дни през декември - 8, 12, 14, 19, 26, 27.

Неблагоприятни дни през декември -  1, 2, 18, 21, 25, 29.

 

БЛИЗНАЦИ

За вас, представители на зодия Близнаци, месец декември на 2015-та ще бъде твърде разнообразен в емоционален план. Вие ще проявявате значителна нестабилност в чувствата си и самооценките за личните си постижения. Ще бъдете малко нервни и често ще изпадате даже в апатия. В интерес на истината ще е по-добре да си спестите някои изказвания по адрес на началниците си, а и пред постоянния си партньор. Просто помнете, че никой не ви мисли нищо лошо, а вие сте прекалено мнителни в момента. Трябва да знаете обаче, че това не е верният път. Само ако си наложите спокойствие, ще успеете да се справите с многото си задължения в работата и в дома си.

Най-напрегнатият момент ще бъде третата декада, но при добра организация всичко ще се развие благоприятно за вас. Много нерви ще похабят хората, занимаващи се с търговия. Възможни са зачестени проверки от страна на контролните институции. Нека цялата ви документация бъде в абсолютен ред.

Като цяло финансовото ви положение ще бъде стабилно през месеца, но в последната декада на месеца не се поддавайте на изкушението да пилеете пари и да купувате всичко, каквото видите пред очите си. Бъдете малко по-пресметливи в добрия смисъл на думата, за да зарадвате близките си с подаръци, без това да доведе до срив финансите ви, а и нервите, след като си направите разчет на похарчените средства. Време е да разберете, че не може да се харчи повече, отколкото получавате!

Бъдете внимателни към близките си. Съществува напълно реална опасност да ги обидите незаслужено, особено ако по някои въпроси не мислят като вас.

Самотните Близнаци не бива да се надяват на нещо по-сериозно до края на годината, но това не бива да ги лишава от желанието да прекарат весело празниците с приятели или близки. Не се усамотявайте в новогодишните дни само защото нямате любим човек до себе си.

Здравето няма да ви създава особени проблеми, но ако не се справите с нервните си кризи, няма да усетите напълно празничното настроение. Не се заседявайте все край телевизора и не мрънкайте, че винаги ви е студено. Месецът е много благоприятен за леки спортни занимания, които ще ви разтоварят и ще ви помогнат да си възвърнете емоционалната стабилност. Наслаждавайте се на всичко хубаво около себе си и бъдете отворени за чуждите радости.

Благоприятни дни през декември - 1, 6, 10, 15, 26, 30.

Неблагоприятни дни през декември -  4, 5, 13, 20, 25, 31.

 

РАК

През месец декември на 2015-та година вие, представители на зодия Рак, ще бъдете настроени да работите активно, но трябва да знаете, че ще е добре да проявявате и повече благоразумие по отношение на почивката си. Не е нужно да сте постоянно "под пара". Трябва да си осигурите достатъчно време за отдих, за да можете да се възстановявате пълноценно. Само ако сте свежи и добре заредени с енергия, ще се справяте на желаното от вас ниво.

Старайте се да си намирате помощници, а това няма да е трудно. Постоянно около вас ще има хора, които на драго сърце ще ви помагат. Някои няма да могат просто да устоят на чара ви и ще се стараят да са в близост до вас. Все пак не оставяйте отговорната си работа в чужди ръце.

Не бързайте да вземате важни решения, особено през втората декада на месеца. Обмисляйте по-внимателно нови предложение за сделки или промяна на работната ви позиция.  Грижете се за парите си по-внимателно, защото много силно ще се прояви склонността ви да разточителствате. Избирайте разумно подаръци, не пилейте пари за излишен лукс или просто защото някои си е купил нещо, а на вас ви се е приискало да го имате. Има вероятност да ви предложат допълнителна работа, но ако усещате, че това ще ви дойде много като натоварване, не я приемайте. Няма да забогатеете от нея, а ще лишите семейството от присъствието си за много часове. Това никак не е желателно.

Трябва да кажем обаче, че именно сред близките си ще се чувствате най-комфортно през този последен месец от годината. Не пропускайте тържества на децата си, прекарвайте повече време вкъщи. Ходете на гости при близки приятели и се забавлявайте. Така ще удовлетворите до известна степен желанието си да действате непрекъснато. И пак ви напомняме - не забравяйте да почивате достатъчно. Самотните Раци не бива да се обричат на самота в празничните дни. Много по-добре ще е да бъдат в компания, разбира се приятна за тях. Ако не можете да организирате нещо добро за себе си в тези дни, включете се към веселието на съседи, роднини.

Здравето ви ще е в добро състояние, ако не забравите разумно да редувате работа и почивка. Може да се каже, че ще има дни, в които просто ще кипите от енергия. Не забравяйте за любимите си спортове - точно те ще са добър начин и да разнообразите ежедневието си, макар че то няма да е скучно въобще.

Уязвима ще е отделителната система. Пазете се от простуда и всичко ще е наред.

Благоприятни дни през декември - 3, 5, 14, 19, 26, 31.

Неблагоприятни дни през декември -  6, 7, 15, 17, 23, 25.

 

ЛЪВ

За вас, представители на зодия Лъв, декември на 2015-та година ще бъде един напрегнат и динамичен месец. Наложително е да завършите всички започнати дела и трябва да знаете, че това никак няма да зависи от желанието ви. Дори да ви се иска да забавите малко темпото, обстоятелствата няма да ви го позволят. През първата декада на месеца ще сте като магнит, който привлича работата.  В един момент даже може да ви се стори, че никой друг не работи наоколо ви освен вас. Втората декада ще е най-напрегната в емоционален план – постоянно нещо ще ви дразни и има опасност да влезете в ненужни конфликти с колегите си. В третата десетдневка нещата постепенно ще се успокояват. Ще бъдете по-ведри, ще се контролирате добре. Положителният момент е, че в последните дни на месеца няма да изникне нищо спешно на деловия фронт и няма да се наложи да поемате рискове в бизнеса си. Ще бъдете в добри отношения с ръководството, но не се опитвайте да се възползвате от това, защото ще си навлечете гнева на колегите си.

Ако сте в частния бизнес, можете да очаквате парични приходи, но не се надявайте на големи суми. Въобще ще се радвате на финансова стабилност, но не и на излишество от пари.

През първата декада на месеца имате шанс да срещнете и нова любов. Бъдете откровени, не се преструвайте и не хитрувайте. Това първо не ви прилича, второ, няма да заблудите никого. Не бъдете обаче арогантни. Проявете търпение – то ще бъде оценено.

Семейните представителки на зодията трябва да обърнат по-голямо внимание на децата си.  Проявете такт и търпение дори когато някои техни прояви надхвърлят представите ви за добро поведение.

Не правете едри покупки за дома си в празничните дни. Дори и да планирате такива, отложете покупките за по-удобен момент, за да не се стига до скандали. В крайна сметка мебелите, готварските печки и пералните могат да почакат. Разточителството не е препоръчително в никоя посока през този месец, но ако си позволите малко волности, нека са за удоволствия и радост на всички.

Трябва да се пазите от травми в китките на ръцете и лактите. Въобще не натоварвайте ръцете с тежка физическа работа. През втората половина на месеца може да сте раздразнителни, но освен лошото ви настроение, друга причина за безпокойство няма.

Благоприятни дни през декември -  1, 7, 15, 16, 21, 30.

Неблагоприятни дни през декември - 8, 9, 18, 24, 27.

 

ДЕВА

През месец декември на 2015-та вие, представители на зодия Дева, ще се грижите основно за уреждане на домашни проблеми и да укрепите позициите си на работното място. Ако за домашните ангажименти ще сте основното отговорно лице, то в службата ще се намери кой да ви помага и то съвсем безкористно. За да завършат с успех делата ви през декември, трябва да имате добре обмислен план за всяко нещо. Хаосът може да доведе до провал.

В бизнеса ще имате много добри попадения, но трябва да сте наясно, че не бива да се щадите, ако искате да спечелите. Не се плашете от работа, приемайте с удоволствие инициативите на партньорите си и дайте всичко от себе си. Първата декада на месеца ще е особено успешна за вашите делови начинания. Тези от вас, които досега само са възнамерявали да започнат собствен бизнес, могат да направят това сега. Не е нужно да чакате началото на новата година, ако сте убедени, че начинанието ви е добре преценено откъм всякакви обстоятелства. Нужно е да съберете голям обем информация и да я прецените добре, преди за се заемете с даден проект.

Втората половина на декември ще бъде по-неблагоприятна за вас в личен план. Ще се случват неочаквани събития, които ще искат бърза реакция и може и да не ви остане време да се занимавате детайлно с това, което сте планирали. В крайна сметка пак ще успеете, макар и с малко повече напрежение.

В последните дни на месеца не се лишавайте от приятелски купони, трябва да се разтоварите истински от многото си задължения. Само не посещавайте много шумни обществени места. Ще се чувствате по-уютно в тесен приятелски кръг.

Отношенията ви с постоянния партньор ще се развиват леко и приятно. Ще имате удоволствието да се разбирате с една дума и да проявявате завидно единодушие по много от битовите проблеми, които трябва да решите. Тези, които имат възрастни роднини, трябва обезателно да им засвидетелстват уважение по празниците. Груба грешка да не намерите време за тях.

Не е желателно през този месец да се излагате на студ. Пазете особено дихателните си органи. Ако усетите бодежи в гърлото или болка в гърдите, спешно се обърнете към специалист.

Благоприятни дни през декември - 3, 11, 19, 22, 31.

Неблагоприятни дни през декември - 2, 10, 20, 27, 30.

 

КЪМ ВТОРАТА ЧАСТ НА ХОРОСКОПА ЗА ДЕКЕМВРИ 2015 >>>

 

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2016

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП 2016

КИТАЙСКИ ХОРОСКОП 2016

 

Източник: horoscope.bg

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.