Годишен хороскоп 2016 – зодия Скорпион

2016 – годината на Маймуната, ще бъде за представителите на зодия Скорпион начало на уникален цикъл, който ще продължи около две години. Ще получите рядката възможност да се ориентирате в себе си, да разберете своето предназначение и да видите себе си в нова светлина. Сатурн в съзвездието на Скорпион е дошъл в края на миналата година, и сте започнали да виждате живота си в най-тъмните кръгове. Били сте ограничени в действията си, справяли сте се с по-голямата част от проблемите, за всичко случващо се, дори за това, което не е зависело от вас, се е налагало да поемате отговорност.

През 2016 ще се наложи да платите за неизползваните възможности, които са ви били подарени от звездите през 2015, за прекомерното използване на лична власт, с която сте злоупотребявали много пъти. През 2016 г., манипулациите, злоупотребите, емоционален шантаж,  желанието да контролирате другите, няма да останат ненаказани от Сатурн.

2016 ще ви накара по-сериозно да се отнасяте към живота си, и вие ще трябва да докажете, че можете да бъдете дисциплинирани и организирани. Само в този случай ще можете да направите живота си по-лесен, като избягвате пречките и препятствията, които ще срещнете.

Много важно събитие за Скорпионите през 2016 ще бъде влизането на Сатурн в знака на Рак на 26 юни. Този знак ще бъде за вас много важен и представлява 9-ти Дом в астрограмата. Юпитер в знака на Рак ще ви помогне да разширите кръгозора си, ще ви даде възможност да се развиете в интелектуално отношение, затова трябва да получите повече знания. При някои представители могат да се осъществят мечтите за образование в чужбина или за отдавна планувано пътуване към далечни страни. Може да се каже, че през 2016 година ще намерите щастието си далеч от мястото, където се намирате в момента.

Нептун в Риби е влязъл в правата си още в началото на 2015 година, движи се много бавно, затова през 2016, както и преди, ще влияе на вашата творческа зона, а също така и на семейните отношения. Независимо от влиянието на магическите сили в тези области на вашия живот, вие трябва обективно да възприемате хората около себе си и да не ги идеализирате. Това особено касае отношенията с децата. В противен случай може да се разочаровате, като прозрете истината и се сблъскате с реалната ситуация.

Що се отнася до професионален план – 2016 обещава да бъде изпълнена със събития, богати на сътрудничество и изгодни дългосрочни споразумения.  Февруари и март са подходящи за нови бизнес планове.

 

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2016 >>>

 

Вижте още: ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП 2016 – ЗОДИЯ СКОРПИОН

КИТАЙСКИ ХОРОСКОП 2016

ВСИЧКИ ХОРОСКОПИ ТУК>>>>>

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.