Годишен хороскоп 2016 – зодия Близнаци

Цялата 2016 година обещава да бъде важна за Близнаците по отношение на финансите и кариерата. Много от вас през идващата година ще успеят да укрепят материалното си положение. Сатурн е дошъл в знака на Близнаците от края на миналата година и е започнал да оказва пряко влияние на ежедневния ви живот, здраве и работа. Това,че в службата всичко може да се окаже не толкова просто, както в предходния период, ще почувствате още от началото на 2016 година, взаимоотношенията с колегите също ще охладнеят. Това е време, когато ще трябва сериозно да се отнасяте към своята работа и да решавате рутинните ежедневни проблеми, за да докажете на всички, че е по силите ви да изпълнявате важни професионални задачи.

Освен това, Нептун носи успех в кариерата и професионалната дейност, неговото влияние ви вдъхновява и ви кара да мечтаете за бъдещето. Но вие трябва да имате предвид и да знаете, че Нептун носи не само вдъхновение, той може да вкара и в заблуждение. Това е планета, която управлява не само духовността и високите идеали, но също така може да донесе и неудовлетвореност, заблуди, обърквания. Да се мечтае е нещо хубаво, но винаги помнете, че само практическата информация може да върне мечтите в реалността.

Вие ще се наслаждавате на присъствието на Юпитер във вашия знак през първите пет месеца на 2016, затова е добре да използвате колкото се може повече възможностите, които носи тази планета на всеки знак веднъж на 12 години. От юни 2016 Юпитер ще навлезе в съзвездието Рак във втори Дом, за вашата астрограма това означава увеличаване на приходите, придобиване на ценности и имущество. Това е една прекрасна възможност в тази посока, но трябва да знаете, че Юпитер не приветства допълнителните разходи. Трябва да се опитате да устоите на изкушението да придобивате всякакви глезотийки, знаейки наистина колко чувствителни и емоционални сте.

Подкрепата на приятели и покровители ще бъде много силна през следващата година, тъй като Уран е разположил своето влияние в тази област на вашия живот. Започвайки от 2016 и през следващите години, мощната планета Плутон ще отговаря за вашите финансови ресурси. Много хора ще се повяват в живота ви, някои от тях ще се опитват да се възползват от вашето доверие. Но появата на Уран и Плутон във вашия знак ще оказва влияние на тенденцията за избягване на конфликти и подкрепа от приятелите.

От финансова гледна точка за Близнаците по-изгодна ще бъде втората половина на 2016 година. От 26 юни Юпитер ще влезе в знака на Рак и ще ви донесе шанс, късмет и нови възможности. Ще може да разчитате на солидна банкова сметка, добра заплата и възможност да спестявате една добра част от вашите доходи.

 

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2016 >>>

 

Вижте още: ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП 2016 – ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ

КИТАЙСКИ ХОРОСКОП 2016

ВСИЧКИ ХОРОСКОПИ ТУК>>>>>

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.